NEMA BAŠ INTERESA

"Nije onako kako je očekivala": J. Lo promijenila naziv turneje i to sve zbog loše prodaje karata

I dok se cijena karata za turneju Talyor Swift i dalje "penje u nebesa" i preprodavači trljaju ruke, čini se da za nastupe supruge Bena Afflecka ne vlada pomama kakvu je očekivala. Naime, prema pisanju stranih medija morala se odlučiti na potpunu promjenu koncepta koncerata.

Nakon što je prošli mjesec otkazala sedam datuma turneje u Sjevernoj Americi, američka pjevačica Jennifer Lopez sada je rebrendirala cijelu turneju, piše Variety.

Prvotno ime turneje, kao i sam album, nosilo je naziv "This Is Me... Now", a novo ime, koje je J.Lo promijenila u tajnosti, je "This Is Me... Live/The Greatest Hits". No, nije ime jedino što je promjenila, naime, na koncertima fokus više neće biti na pjesmama s novog album, već bi pjevačica trebala izvoditi presjek svojih najvećih hitova i pokušati obuhvatiti dio cjelokupne diskografije. Navodno se odlučila na taj poter, jer fanovi nisu preduševljeni njezini posljednjim albumom.

Lopez je ovo prva turneja u pet godina, a album koji je izdala u veljači joj je prvi unazad deset godina. No, nije imao veliki uspjeh. U prvom tjednu prodan je u 14 tisuća primjeraka, a na ljestivici Billboard 200 stigao je tek na 38. mjesto. Album je izašao u sklopu dva filma "This Is Me... Now: A Love Story" i "The Greatest Love Story Ever Told".

Lopez na albumu progovara o tome kakva je žena danas, a dosta velik dio albuma posvećen je njezinom mužu, glumcu Benu Afflecku te njihovom braku. Vjenčali su se 2022. godine, nakon gotovo 20 godina što nisu bili zajedno. J.Lo je prilikom izlaska albuma kazala i kako bi joj to mogao biti posljednji u karijeri.

"Ovo je najbolji album koji sam ikad napravila - najiskreniji i najistinitiji. Meni, kao glazbenoj umjetnici, trebalo je dosta vremena da to postignem. Ponosna sam i sretna zbog ovoga, kao nikad prije", poručila je J.Lo u veljači. Hoće li Jennifer otkazati još koji datum ili ipak možda i dodati pokoji,ostaje nam tek vidjeti. Jer njezina turneja počinje na ljeto, točnije 26. lipnja u Orlandu.

Linker
06. travanj 2024 20:02