Foto: Bryr.com
BOHO KLOMPE IZ KALIFORNIJE

Nevjerojatno 'chic' kalifornijske klompe

Jedni ih svrstavaju u kategoriju “najubojitije” obuće u kojoj je veća vjerojatnost da ćete slomiti nogu nego da nećete, a drugi ih pak uzdižu u nebesa zbog blagodati koje nose stopalima. U koju god kategoriju ljudi spadali ne možete poreći da su – neodoljive.

Boho klompe američkog brenda Bryr proizvode se u San Franciscu od najfinije američke kože te drveta iz europskih šuma. Svaki par cipela ručno izrađuju pokretačica brenda Isobel Schofield (inače rođena Britanka koja od svoje petnaeste godine živi u SAD-u) i njezin mali tim. Upravo zbog toga, ali i zbog činjenice da se izrađuju po narudžbi, na svoje ćete ljepotice morati čekati gotovo mjesec dana.

Nakon godina provedenih u modnoj industriji, gdje je radila kao dizajnerica odjeće, Isobel je odlučila pratiti svoj djevojački san i izučiti izradu obuće. Godinu dana je putovala po Španjolskoj i sjevernoj Americi iz čega se naposljetku izrodio Bryr: savršen spoj kalifornijskog dizajna sedamdesetih godina, klasične izrade i zanatske preciznosti.

Linker
20. rujan 2023 02:17