Opet se nose

Najavljuje li to Gigi Hadid povratak "omraženog" trenda? Neće se svima svidjeti

Iako ih nosimo gotovo svakodnevno, rijetki su oni koji tajice smatraju dovoljno stylish komadom za kreiranje chic outfita.

Modni trendovi podložni su promjenama, a s obzirom na to da je moda fluidna, neki se komadi nakon nekoliko sezona opet iznova vraćaju u modu. Ponekad to budu i komadi koje, ili volimo ili ne volimo, a jedan od njih su i bezvremenske tajice. Nakon što su se 2015. godine nosile prvenstveno u teretanu ili kao dio kućne garderobe, ove sezone doživljavaju preporod sa zanimljivim chic twistom.

Iako već sama pomisao na nošenje ovog komada u poslovnim ili svečanijim varijanta mnogima zvuči nepoželjno, sudeći po mnogim trendsetericama i poznatim it djevojkama čije stilove rado pratimo, tajice ćemo ove sezone nositi i u tim prilikama. Ovom se omraženom trendu nedavno pridružila i manekenka Gigi Hadid koju su fotografi "uhvatili" na ulicama New Yorka u monokromatskom crnom outfitu, a kod njezinog se looka posebno istaknula kombinacija tajica i oversized blejzera.

image

Gigi Hadid look je upotpunila mini torbicom, stylish sunčanim naočalama i kožnim mokasinkama koje je nosila na bijele čarape

WAVYPETER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ova naizgled nespojiva kombinacija dva specifična komada zapravo je odličan izbor za poslovne ili večernje prigode, ovisno o tome na kakav ih look namjeravamo nositi, a pitanje koje se postavlja jest kako pomoću njih postići stylish look idealan za posao, izlazak s prijateljicama ili party prilike? Osim toga što je ponuda različitih modela na tržištu svake godine sve veća, uz sportske, danas uistinu možemo pronaći tajice za svačiji ukus.

Sve što nam je potrebno kako bismo upotpunili ovaj look jesu modni dodaci i odgovarajuća obuća. Naprimjer, za poslovne prilike, klasične tajice možemo iskombinirati na oversized blejzer i proljetne čizme gležnjače ili kožne mokasinke, dok su nam za party look idealne one metalik sjaja ili kožne u kombinaciji s nekom efektnom torbicom te stylish cipelama na petu.

image

Zara tamnozeleni oversized blejzer (59,94 eura)/Saint Laurent kožna torbica (1450 eura)/Zara tajice uz tijelo visokog elastičnog struka (17,95 eura)/Dolce & Gabbana majica (180 eura)/Gucci cipele s kitten potpeticom (800 eura)

ZARA/MYTHERESA
image

Zara rastezljivi top (15,95 eura)/Saint Laurent kožna torbica (1280 eura)/Zara tajice (22,95 eura)/Zara blejzer (49,99 eura)/Zara cipele lakiranog izgleda s otvorenom petom (35,95 eura)

ZARA/MYTHERESA
Linker
23. travanj 2024 23:17