PROFIMEDIA
Style file

Modni stil koji volimo: Pravi primjer ‘tihog luksuza‘ je glumica Jennifer Lawrence

Holivudska glumica primjer je kako s malo truda, i uz kvalitetne, basic modne komade postići look za kojim će se svi okrenuti, a koji uz stylish efekt nudi i udobnost.

Holivudska glumica primjer je kako s malo truda, i uz kvalitetne, basic modne komade postići look za kojim će se svi okrenuti, a koji uz stylish efekt nudi i udobnost.

Ako niste sigurni što točno znači pojam "tihog luksuza", predlažemo da se inspirirate stilom glumice Jennifer Lawrence. Stil oskarovke epitome je elegancije i minimalizma, što pokazuju njezine street style kombinacije. Posljednja u nizu, snimljena na ulicama New Yorka, uvodi nas u cosy jesensku sezonu obilježenu luksuznim minimalizmom. Jennifer je dobar primjer - za dobar izgled nije potrebno puno.

Zvijezda filma "Cura za sve" u šetnji sa suprugom Cookeom Maroneyjem nosila je pulover visokog ovratnika u bež nijansi, široke tamne hlače brenda The Row te čupave natikače iste modne kuće.

image

Pulover visokog ovratnika i poslovne hlače

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Kožna slouchy torbica je ono što nam se posebno svidjelo - oversized model imena Flamenco Knot, u neutralnoj nijansi, dolazi iz ponude kuće Loewe i čini se kao savršeni primjer torbe za novu sezonu. Savršeni primjer kako izgledati cool i stylish bez da na sebi nosite isključivo trendovske modne komade. Svaki od ovih odjevnih predmeta konkretna je osnova dobrog ormara, a i dalje izgleda suvremeno i luksuzno.

image

U sofisticiranom looku za snimanje kampanje za Dior

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U tom dojmu luksuznog pomažu detalji prilikom izbora novih komada u koje ulažete: primjerice, pulover podignutog ovratnika i širokih rukava izgleda puno elegantnije i stylish nego klasična dolčevita, a kod izbora hlača, važan je ispravan izbor kroja i veličine. Iako svaki od njezinih komada dolazi iz ponude luksuznih brendova, riječ je o klasičnim predmetima koje možete pronaći i u cjenovno prihvatljivim trgovinama - valja obratiti pažnju na detalje, kvalitetnije materijale i dobar kroj.

image

Outfit složen u nijansama plave

ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

U plavim trapericama širokog kroja, t-shirtu, Adidas tenisicama te crvenoj košulji

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Lawrence je inače obožavateljica estetike brenda The Row pa se u njezinom ormaru nalazi odjeća i modni dodaci s potpisom sestara Olsen, a od modnih dodatak često bira upravo Loewe. Kožne, često predimenzionirane torbe minimalističkog dizajna, neutralne boje poput bijele, crne i tamnoplave te komadi poput balonera, širokih hlača i klasičnih košulja najčešće su dio njezinih "to-go" kombinacija. U potrazi za inspiracijom za jesenske lookove - pronašli smo komade uz koje možete postići "Jennifer Lawrence izgled".

image

Široke hlače s naborima Massimo Dutti (59,95 eura)/ oversized baloner Zara (79,95 eura)/ slingback cipele & Other Stories (119 eura)/ rebrasta dolčevita H&M (30,99 eura)

PROMO
image

Košulja na prugice Arket (69 eura)/ kožna torba Arket (189 eura)/ dugi vuneni kaput Mango (179,99 eura)/ pulover od kašmira COS (195 eura)

PROMO
Linker
28. travanj 2024 06:47