Privlače pozornost

MODNI KOMAD TJEDNA Irina Shayk obožava čizme iznad koljena, pronašli smo vrlo sličan hit model

Bez obzira na to je li riječ o sportskim kombinacijama ili onim nešto elegantnijim, slavna trendseterica itekako zna kako nositi ovaj it komad sezone.

Sa sigurnošću možemo reći kako su čizme iznad koljena ove sezone apsolutni must have što pokazuje bogata luksuzna i high-street ponuda ovog efektnog modela koji ne prolazi nezapaženo. Jedna od it djevojaka koja ne izlazi iz svojih omiljenih visokih čizama iznad koljena je manekenka Irina Shayk. Bez obzira na to je li riječ o sportskim kombinacijama ili onim nešto elegantnijim, ova 38-godišnjakinja itekako zna kako nositi ovaj it komad sezone.

image
TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Viđena nedavno u šetnji ulicama New Yorka, Irina je izgledala senzacionalno u potpuno crnoj kombinaciji koja je privlačila poglede. Svoje omiljene kožne čizme iznad koljena savršeno je iskombinirala s popularnom puffer crnom jaknom, crnom hoodicom i tajicama, pretvorivši tako ulice West Villagea u vlastitu modnu pistu. No ovo nije prvi put da se Irina odlučila na ove elegantne čizme s visokom petom.

image
TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Paparazzi su poznatu manekenku u njima fotografirali i dok je svoju 6-godišnju kćer Leu De Seine, koju ima iz veze s glumcem Bradleyjem Cooperom, vodila u školu. Od glave do pete odjevena u crno sa statement dugim kožnim kaputom, oversize pamučnom majicom i istim visokim čizmama iznad koljena oduševila je hrabrim stylingom.

image
DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S obzirom na to da će ovaj statement model čizama očito biti jedan od najvećih hitova i u godini koja je pred nama, pronašli smo sličan model u Mangu. Riječ je o kožnim čizmama iznad koljena u crnoj boji koje će se savršeno uklopiti u gotovo svaku modnu kombinaciju, a možemo ih kupiti u Mango trgovinama ili na službenim stranicama webshopa po cijeni od 93,67 eura.

image

Mango crne kožne čizme iznad koljena (93,67 eura)

MANGO
Linker
24. travanj 2024 07:20