Milana Vlaović
 Karla Jurić
JEDNOSTAVNO, A ELEGANTNO

Milana Vlaović s modom ne griješi: Od tri osnovna komada, cipele su pun pogodak

Spisateljica i kolumnistica magazina Gloria sinoć je zablistala na predstavljanju knjige Antiaging prehrana. Milana Vlaović pokazala je kako tri jednostavna komada mogu činiti odličnu kombinaciju za ležerniji večernji izlazak.

Milana Vlaović je na predstavljanje knjige "Antiaging prehrana" doktorice Lejle Kažinić Kreho stigla u kombinaciji koju nije teško kopirati, a odlična je inspiracija za poslovne prilike. Spisateljica je odabrala crne cullotes hlače na crtu - adut iz ormara koji se odlično slaže s elegantnim, ali i ležernijim kombinacijama. Milana je svoje "spojila" s jednostavnom bijelom majicom s natpisom, kakve su već par sezona pravi hit, a njihovoj popularnosti najviše je pridodala kreativna direktorica kuće Dior, Maria Grazia Chiuri.

Karla Jurić
Milana Vlaović

Ipak, najupečatljiviji komad bile su salonke. Iako je model standardan, boja je daleko od toga. Kraljevsko plava, jedna od omiljenih nijansi vojvotkinje Catherine, evocira eleganciju, uglađenost i odmjerenost, a upravo je takav bio cijeli stajling Milane Vlaović koja je moderirala predstavljanje knjige doktorice Lejle Kažinić Kreho.

Karla Jurić
Milana Vlaović

Na predstavljanju "Antiaging prehrane", koja uz teoretska znanja donosi i 30 recepata za sedmodnevni alkalni antiaging dijetetski program po danima, recepte za savršen ten te prijedloge za prehranu kojom je moguće pobijediti stres bili su veslač Valent Sinković sa suprugom, Olja Vori, Kristina Bangoura...

Karla Jurić
Kristina Banogura

Karla Jurić
Olja Vori

Karla Jurić
Rita Rumora

Karla Jurić
Tihana Harapin Zalepugin

Karla Jurić
Valent i Antonela Sinković

Karla Jurić
Ivana Antunović Jović

Karla Jurić
Asja Petersen

Karla Jurić
Ante Burazin

Karla Jurić
Alis Marić

Karla Jurić
Valentina Čajo i Lada Mitrašinović

Linker
22. travanj 2024 15:18