MANGO
PRISTAJE NA SVE

Mango ima još jedan hit! Jaknica od tvida je klasik koji nosimo i ove sezone

Model koji nas je ovih dana posebno oduševio je ružičasta bomber jakna od tvida iz Manga, a budući da se nalazi među najprodavanijim komadima iz kolekcije, uskoro bi mogla biti raspodana.

Model koji nas je ovih dana posebno oduševio je ružičasta bomber jakna od tvida iz Manga, a budući da se nalazi među najprodavanijim komadima iz kolekcije, uskoro bi mogla biti raspodana.

Jakna od tvida bezvremenski je klasik koji je popularizirala modna kuća Chanel, a ubrzo su i drugi brendovi na tržište plasirali vlastite modele. S obzirom na to da se radi o komadu odjeće koji se savršeno uklapa u gotovo svaku kombinaciju te našem outfitu daje određenu dozu elegancije, neizostavan je predmet u svačijoj garderobi.

Tvid je materijal koji svojom teksturom i chic izgledom uljepšava garderobu već nekoliko godina zaredom, a ove se jeseni ponovno vratio u modi, i to u obliku bomber jaknica. Model koji nas je ovih dana posebno oduševio je ružičasta bomber jakna od tvida iz Manga, a budući da se nalazi među najprodavanijim komadima iz kolekcije, uskoro bi mogla biti rasprodana.

image

Bomber jakna od tvida Mango (99,99 eura)

MANGO

Riječ je o komadu odjeće koji se ciklički vraća u modu, a s lakoćom se prilagođava gotovo svim modnim ukusima i stilovima. Ako ga namjeravate nositi na nešto ležernije outfite, savršeno se može kombinirati s trapericama, basic T-shirt majicama ili dolčevitama. S obzirom na to da je riječ o komadu odjeće koji pristaje svim prilikama, jaknica od tvida može se nositi na chunky čizmice, ali i tenisice.

image

Bazična kratka majica Zara (5,95eura), Traperice high rise Zara (29,95 eura), Majica s visokim ovratnikom Zara (8,95 eura), Kožne tenisice na vezanje u bijeloj boji Replay (116,00 eura)

ZARA/REPLAY

U slučaju da jaknicu od tvida trebate iskombinirati na nešto svečaniju kombinaciju, savršeno će pristajati dugim hlačama visokog struka, kao i kraćim suknjama od tvid materijala. Ovu kombinaciju dodatno će začiniti visoke čizmice i efektna torbica.

image

Bluza sa žaboom i bisernim gumbima Zara (25,95 eura), Any Empire visoke čizme Replay (168,00 eura), Torbica sa sitnim zakovicama Replay (135,00 eura), Midi suknja od rastezljive tkanine s naglašenim prošivima Zara (29,95 eura)

ZARA/REPLAY

Bomber jaknica od tvida može se nositi i na party haljinu koja je savršen izbor za novogodišnju noć ili jednostavno ludi vikend izlazak. Bez obzira na to je li riječ o mini, midi ili maxi varijanti haljine, sigurni smo da ćete zablistati. Spomenutoj modnoj kombinaciji najbolje pristaje mala torba i cipele s petom, ali i neki efektni nakit s kojim nikada ne možemo pogriješiti.

image

Kožna torba za nošenje preko ramena Zara (119,00 eura), Mini haljina sa šljokicama Zara (39,95 eura), Mini haljina sa šljokicama Zara (35,95 eura), Metalizirane cipele s visokim potpeticama i mašnom Zara (39,95 eura)

ZARA
Linker
26. travanj 2024 12:46