BILJANA BLIVAJS/CROPIX
MODNI LEKSIKON

Larisa Lipovac o stylingu u ‘Plesu sa zvijezdama‘: ‘Neke kombinacije su za mene izazov‘

Poznata plesačica, koreografkinja i plesna pedagoginja uživa u ulozi članice žirija showa "Ples sa zvijezdama" zbog zanimljivih nastupa, kao i chic kreacija koje nosi u emisiji.

Poznata plesačica, koreografkinja i plesna pedagoginja uživa u ulozi članice žirija showa "Ples sa zvijezdama" zbog zanimljivih nastupa, kao i chic kreacija koje nosi u emisiji.

U showu "Ples sa zvijezdama" radite sa stilistima. Zabavlja li vas ta modna igra i odijevanje komada za kojima inače možda nikad ne biste posegnuli?

- Lijepo je kada se netko brine o tebi i kada se možeš kreativno igrati s različitim komadima odjeće i stilovima. Neke kombinacije su za mene izazov, jer istina je, kako kažete, da se možda ne bih upustila u takve modne avanture privatno. Zabavno je jako!

Hoće li "Ples sa zvijezdama" utjecati na to da počnete nositi seksepilnije i elegantnije komade? Ili ostajete pri tome da odjeća treba biti lijepa, ali ipak prvo funkcionalna i udobna?

- Moj način života i tempo, nažalost, jako teško dopuštaju da u visokoj potpetici jurim s probe na probu, plešem, koreografiram, treniram. Uglavnom sam u dvorani, u kazalištu ili na televiziji opet na probi, aktivna sam cijeli dan. Volim eleganciju, ali ugodno i funkcionalno je jedino moguće. Zato je super što često sudjelujem u sličnim projektima gdje imam priliku da me stilisti srede, odjenu i da budem ono što ne mogu svakodnevno.

image
NOVA TV
Kako biste opisali svoj modni stil?

- Kad se čitav život bavite plesom i sportom, odabir profesije zasigurno utječe na njega. Moj je stil sportski, moderan, urbaniji. Važno mi je da je ugodno i da su komadi koje nosim podatni za kretanje.

Koliko se - i je li uopće - mijenjao kroz godine?

- Naravno da je, barem u nekim detaljima. Najviše boje koje nosim. Kad sam bila mlađa, to su više bili crni, sivi, tamni tonovi. Danas volim kombinirati boje.

Gdje kupujete odjeću i je li vam shopping odjeće užitak ili nužno zlo?

- Draže mi je kupovati po dućanima nego online. Dosta sam brza u tome. Znam točno što želim i gdje kupiti. Mogla bih reći da sam jako praktična i dosta dobro, brzo i efikasno shoppingiram.

Postoje li - i tko su - javne osobe čiji vam se modni stil baš sviđa?

- Volim kombinacije Penélope Cruz i Nicole Kidman.

image

Larisa Lipovac

NOVA TV
Pratite li trendove ili ste skloniji modnoj klasici?

- Najvažnije mi je da se dobro osjećam u onome što nosim. Zato mi je jako drago da su sada jako u modi trenirke, hoodice, tajice, majice s cool printom, tenisice. To najviše volim nositi.

Sviđa li vam se kako se žene u Hrvatskoj, koje načelno vole pratiti trendove, odijevaju?

- Mislim da imaju dobar ukus i modni stil. Jako su informirane, vole se lijepo odjenuti. Po gradu se može vidjeti puno sređenih žena.

Da zavirimo u vaš ormar, što bismo prvo primijetili?

- Ne biste vjerovali, ali haljine. Volim haljine različitih dužina, boja, krojeva. Toga najviše imam u ormaru.

image

Modni editorijal za Gloriju Glam snimljen u Plesnom centru Tala

BILJANA BLIVAJS/CROPIX
U kojoj se modnoj kombinaciji osjećate najviše seksi?

- Bila bi to elegantna haljina ili dobro skrojeno odijelo.

Koliko vam treba vremena da ujutro odlučite što ćete odjenuti?

- Ne previše. Uvijek jurim i brzo odabirem kombinacije.

Što ni u ludilu ne biste odjenuli i zašto?

- U svojoj karijeri ne postoji nešto što nisam odjenula kroz nastupe i predstave, od različitih kostima do modnih ekshibicija. Mislim da mogu odjenuti sve dokle god je primjereno za moje tijelo i godine.

Koji je posljednji komad odjeće koji ste kupili?

- Haljinu, naravno.

Linker
26. travanj 2024 12:07