FAVORIT: KORZET

Kraljica Božića kraljica je i nove Victoria‘s Secret kolekcije stvorene za blagdane

Poznati brend donjeg rublja za blagdansku je kampanju angažirao pjevačicu koja je postala simbolom najljepšeg doba godine.

Zahvaljujući Victoria‘s Secretu, Mariah Carey ima novi pothvat uoči blagdanske sezone. Pjevačica je zaštitno lice njihove nove kampanje u kojoj je "uskočila" u nove komade brenda kao što su korzeti, dvodijelni setovi, negližei i ogrtači.

"Bilo je zabavno gledati kako nova kolekcija i njihova kreativna vizija oživljavaju - od sezonskih boja do živog glamura - definitivno sam osjetila blagdanski duh oko sebe", rekla je Mariah za Vogue o novoj kampanji poznatog brenda donjeg rublja.

Na promotivnim fotografijama za novu kampanju „Oh, Santa!”, pjevačica je zablistala u komadima koji su jarko crvene boje što je mnogima omiljena nijansa za blagdansko razdoblje, osobito za doček Nove godine, a posebno se istaknuo zlatni negliže. Ipak, njoj se najviše svidio jedan od crvenih komada.

"Očaravajući crveni korzet bio bi savršen za blagdansku ekstravaganzu. Sviđa mi se što satenske mašne izgledaju kao da odmatate poklon pa je on odličan spoj campa, seksepila i glamura.

Pjevačica je 1. studenog najavila početak blagdanske sezone videom u kojem je „odleđuju”, nakon čega objavljuje da je vrijeme i počinje plesati uz svoj klasik „All I Want For Christmas Is You” – najprodavaniju božićnu pjesmu svih vremena. Pjesma je prošle godine zauzela prvo mjesto na listi najboljih blagdanskih pjesama ljestvice Billboard.

Mariah se već u listopadu pojavila u novoj blagdanskoj kampanji za The Children‘s Place zajedno sa svojim 12-godišnjim blizancima. Pričajući o ovoj novoj suradnji, otkrila je za časopis People da njezina obitelj provodi blagdane „malo drugačije od većine ljudi”.

image
COURTESY VICTORIA‘S SECRET/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Imamo svoje tradicije poput valjanja u snijegu, skakanja u hidromasažnim kadama... Radimo dosta stvari koje drugi ljudi ne rade”, podijelila je dobitnica Grammyja.

„To što zajedno provodimo vrijeme kao obitelj mi je dovoljan poklon za Božić, a ono što želim svojoj djeci je da jednostavno budu sretni, uživaju s obitelji i osjećaju se voljeno”, dodala je.

Linker
19. travanj 2024 23:58