INSTAGRAM
spremna za sezonu

‘Krademo‘ ovaj jednostavni ljetni look od trendseterice Hailey Bieber

Trendseterica i vlasnica beauty brenda ovih dana uživa ploveći po Mediteranu.

Trendseterica i vlasnica beauty brenda ovih dana uživa ploveći po Mediteranu.

Već je poznato da ono što odjene Hailey Bieber vrlo brzo postane viralni trend. Poduzetnica i model sklona je sofisticiranim modnim lookovima, minimalizmu i klasici, kroz što često proteže suvremene i trendi komade, a takvi lookovi inspiracija su za sve njezine pratitelje upravo jer izgledaju pristupačno, često se jednostavni, dok odaju dojam luksuza i sređenosti.

Ako planirate nositi "Hailey Bieber vibe" ovoga ljeta, ne trebate uložiti u puno modnih komada - sviđa nam se njezina jednostavna kombinacija sačinjena od modnih klasika kojima se vraćamo svake godine. To su: majica otvorenih ramena na prugice, ovoga puta u kombinaciji crvene i bijele boje, sunčane naočale duguljastih okvira te traper mini suknja koja se slaže s tenisicama, ravnim sandalama ili natikačama.

image

Hailey Bieber

INSTAGRAM

Majica koju je Hailey nosila dio je kolekcije brenda Ami Paris, a suknja dolazi iz ponude brenda EB Denim. Doduše, nije riječ o klasičnoj traper suknji - vođena trendom mikro minica, Hailey je odabrala model koji nije toliko praktičan zbog svoje kratkoće. Ne predlažemo je kao izbor za svakodnevne aktivnosti ili posao, ali na godišnjem odmoru, na plaži ili na jahti - poput Hailey pak, izgleda sasvim stylish i primjereno.

image

Pleteni top Ami Paris (340 eura)/ mini traper suknja EB Denim (195 eura)/ kožni remen Ami Paris (354 eura)/ sunčane naočale Mango (22,99 eura)

Promo
Linker
27. travanj 2024 03:32