Katie Holmes

 PROFIMEDIA
Elegantna u crnom

Katie Holmes zna kako nositi bezvremenski klasik koji savršeno pristaje svakoj prilici

Američka glumica i inače je velika ljubiteljica crnih haljina u kojima nitko, bez obzira na to o kojoj se prigodi radilo, ne može proći nezapaženo.

Američka glumica i inače je velika ljubiteljica crnih haljina u kojima nitko, bez obzira na to o kojoj se prigodi radilo, ne može proći nezapaženo.

Bez obzira na to je li riječ o mini ili maxi dužini, klasičnim krojevima ili modelima neobičnih silueta, bez sumnje možemo reći kako je crna haljina komad koji je svake sezone must have u ženskoj garderobi. Toga su svjesne i brojne trendseterice te poznate it djevojke koje crnu haljinu tako vrlo rado nose u različitim prilikama, bilo da je riječ o ležernim, formalnim ili party outfitima. Zapravo, jedno je sigurno - s crnom se haljinom nikada ne može pogriješiti. Jedna od poznatih stylish dama koje vole nositi upravo ovaj bezvremenski komad, naročito na formalnim događanjima i crvenom tepihu, jest američka glumica Katie Holmes.

image

Katie Holmes izgledala je sjajno u crnoj haljini neobičnog kroja

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Tako je za pojavljivanje na Theatre Company gali u New Yorku odabrala upravo maxi crnu haljinu zanimljivog, pomalo neobičnog kroja s ovratnikom koja je savršeno pratila linije njezina tijela, a glamurozni look dodatno je upotpunila crnim salonkama s detaljem cvijeta te visećim dijamantnim naušnicama.

image

Glamurozni look dodatno je upotpunila salonkama na petu i visećim dijamantnim naušnicama

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No 45-godišnja glumica i inače voli nositi crne haljine u kojima nikada ne prolazi nezapaženo. Tako je nedavno na Tjednu mode u New Yorku na reviju modne kuće Michael Kors stigla u zavodljivom izdanju, i to također u ovom nepogrešivom komadu. Naime, na sebi je imala maxi poluprozirnu crnu čipkastu haljinu ispod koje joj se naziralo donje rublje, a na haljinu je odjenula oversized blejzer iste boje.

image

Katie Holmes crnu je haljinu, ovog puta poluprozirnu, nosila na reviji Mihaela Korsa na Tjednu mode u New Yorku

JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Kako bi dodatno upotpunila svoj senzualni look, Holmes se odlučila za otvorene bijele sandale, malu bijelu clutch torbicu i viseće zlatne naušnice. Osim toga, ispod radara nije prošao ni njezin crveni ruž na usnama koji je također jedan od bezvremenskih klasika te kao takav već godinama uspješno odolijeva beauty trendovima.

Linker
26. travanj 2024 15:11