Odvažan styling

Kate Moss privlačila poglede u prozirnoj haljini koju bi se tek rijetki usudili nositi

Poznata manekenka i supermodel u Parizu je proslavila 50. rođendan u društvu dugogodišnjeg dečka Nikolaija von Bismarka te kćeri Lile.

Supermodel Kate Moss proslavila je velikih 50, a tom je prilikom prisustvovala na raskošnoj zabavi organiziranoj njoj u čast u pariškom hotelu Ritz. Kao i obično, i ovog je puta apsolutno oduševila modnim izdanjem. Na proslavu rođendana na kojem je prema pisanju medija bilo 40 gostiju, stigla je u prozirnoj crnoj čipkastoj haljini s crnim kaputom tek ležerno prebačenim preko ramena. Ovakva se ‘‘gola‘‘ haljina lani nametnula kao jedan od najvećih trendova, a očito se dopala i Moss koja je i inače poznata po istančanom te odvažnom stilu. Glamurozni rođendanski look dodatno je upotpunila zlatnim sandalama na petu s remenčićima i dijamantnim nakitom.

image

Kate Moss u vezi je s von Bismarkom od 2015. godine, iako se neko vrijeme šuškalo kako je njihovoj ljubavi došao kraj

ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Fotografi su je uhvatili u društvu njezinog dugogodišnjeg dečka, grofa Nikolaija von Bismarcka, te 21-godišnje kćeri Lile Moss. Lila, koja je i sama debitirala na pisti 2020. godine, modno se uskladila sa svojom majkom, također noseći crnu haljinu u kombinaciji sa crnim vunenim kaputom.

image

Lila Moss modno se uskladila s majkom

AISSAOUI NACER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Iako se lani šuškalo kako par više nije zajedno nakon što je von Bismark ‘‘uhvaćen‘‘ u društvu tri godine mlađe francusko-američke manekenke Camille Rowe, to su očigledno bile samo glasine. Fotograf plemićkog porijekla i 50-godišnja Moss vezu su počeli 2015. godine, a samo godinu dana kasnije nakratko su prekinuli zbog njegove pretjerane sklonosti tulumarenju.

Linker
24. travanj 2024 04:09