Kate Moss nedugo poslije proslave 50. rođendana, na Tjednu mode u Parizu

 MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
poput filmske dive

Marylin Monroe vs Kate Moss: Slavna manekenka rekreirala jednu od najpoznatijih filmskih scena

Dok je Merlinka u filmu ‘Muškarci više vole plavuše‘ pjevala o dijamantima oko vrata, Kate Moss poželjela je efekt dijamanata na svojim usnama reklamirajući novu liniju ruževa.

Dok je Merlinka u filmu ‘Muškarci više vole plavuše‘ pjevala o dijamantima oko vrata, Kate Moss poželjela je efekt dijamanata na svojim usnama reklamirajući novu liniju ruževa.

Britanska modna ikona Kate Moss nedavno je proslavila jubilarni, 50. rođendan, no čini se i dalje misli raditi punom parom. Zlobnicima koji su pomislili da će sada usporiti još uvijek vrlo tražena manekenka uputila je poseban "pozdrav". Nakon što je svoj rođendanski party 16. siječnja, organizirala u jednom od najboljih pariških restorana Laurent i napustila ga među posljednjima, ogrnuta krznenom stolom prijateljice Charlotte Tilbury, pokazalo se da njihovo druženje na zabavi do jutra nije bilo ni najmanje slučajno. Još uvijek iznimno lijepu partijanericu i britansku beauty mogulicu, osim prijateljstva povezuje zajednički pothvat – kampanja nove linije ruževa brenda Charlotte Tilbury.

U nedavno predstavljenom videu, Kate Moss je rekreirala jednu od najpoznatijih filmskih scena, točnije onu iz filma "‘Muškarci više vole plavuše". Naime, u reklamnom videu Kate ima frizuru filmske dive iz zlatnog doba Hollywooda i styling koji je kopija izgleda nenadmašne Marilyn Monroe kada pjeva pjesmu "Diamonds Are a Girl‘s Best Friend". Boja haljina Merlinke i Kate Moss gotovo se podudaraju, razlikuju se u dužini: britanska manekenka pokazala je da još uvijek, u 50. godini, ima prekrasne noge, dok Merlinka blista u dugoj haljini. U svima znanoj pjesmi Marilyn Monroe očarala je udvarače koji ju obasipaju svjetlucavim "kamenčićima", dok muškarce iz reklamnog spota čija je zvijezda Kate Moss, privlače njene pune usne.

Sudeći po tome kako linija ističe i punoću i sjaj, čini se da je gotovo s vladavinom mat ruževa. Žene ponovno žele blistave usne, biti lijepe poput Merlinke, odnosno njezine suvremene "reinkarnacije", Kate Moss u kampanji brenda čija je osnivačica bivša britanska vizažistica, omiljena među slavnim osobama, piše Daily Mail. Poznata je po tome što je proučavala je "arhitekturu usana" holivudskih zvijezda kako bi osmislila potpuno novu paletu nijansi.

image

Kate Moss na prošlogodišnjoj Met Gala

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Uvijek se zabavljamo oblačeći se na setu, a ova kampanja podigla je presvlačenje na višu razinu: zaista smo utjelovili holivudske ikone prošlosti i povezali ih sa sadašnjošću", rekla je Kate Moss dodajući kako su joj najdraže nude nijanse ruževa.

Linker
26. travanj 2024 07:05