Zvjezdana revija

Izgledaju senzacionalno! Andie MacDowell, Eva Longoria i Helen Mirren oduševile kao modeli

Pod sloganom: "Jer vi to zaslužujete", L‘Oreal je okupio brojna zaštitna lica iz svijeta slavnih i u blizini Eiffelovog tornja pripremio večer za pamćenje.

Francuski kozmetički gigant u nedjelju u sklopu Tjedna mode u Parizu održao je svoj polugodišnji event kojim predstavlja proizvode. S ciljem osnaživanja i slavlja žena i ženstvenosti u svim svojim oblicima, u prekrasnom ambijentu i blizini Eiffelovog tornja okupili su svoja brojna zaštitna lica i priredili večer za pamćenje.

Iako cilj nije bio nužno prikazivanje odjeće i make-upa već žena koje ih nose, dame koje su prošetale pistom, ali i one koje su uz nju sjedile apsolutno su zablistale i oduševile. Među njima svakako se ističe glumica Andie MacDowell za koju je poznato da je jedna od rijetkih koja je prigrlila svoju ženstvenost u svakoj dobi te da ne poseže za raznim tretmanima i operacijama kako bi usporila starenje već ga s ponosom pokazuje u obliku sijede kose i bora koje baš svaka žena stekne s godinama. Upravo to je jedna od ključnih poruka koje ovaj brend nastoji odaslati svojim kampanjama. Glumica je pistom prošetala u senzacionalnom crnom izdanju koje se sastojalo od PVC hlača visoka struka upotpunjenih topom u formi grudnjaka preko kojeg je prebačen dugački baloner u istom, PVC, izdanju. Ovaj edgy look upotpunjen je srebrnim cipelama i njezinim stavom i nevjerojatnom energijom kojom zrači.

image

Andie MacDowell

CARLO SCARPATO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Helen Mirren

CARLO SCARPATO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Pistom je prošetala i neponovljiva Helen Mirren koja je zablistala u presijavajućoj maksi haljini s lađa izrezom i interesantnim dugačkim rukavima koji se pretaču u šlep. Strukirani kroj stavio je naglasak na sredinu njezina tijela, ali je zato njena bujna kosa pogled privlačila na lice i osmjeh koji glumica nije skidala. Osim Mirren, i jedna od trenutno najzaposlenijih manekenki plijenila je pažnju u svjetlucavom izdanju. Riječ je o Kendall Jenner koja je na pistu izašla u pripijenoj srebrnoj haljini s presijavajućim cirkonima i dubokim dekolteom vezanim poput korzeta. Jedno od zapaženijih lica na ovoj reviji bila je i Eva Longoria. Glumica koja je već nekoliko godina jedno od zaštitnih lica L‘Oreala ove je večeri nosila upečatljivu haljinu koja je uz visok bočni prorez imala i dubok V izrez, asimetrične naramenice te je u potpunosti ukrašena perjem.

image

Kendall Jenner

CARLO SCARPATO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Eva Longoria

CARLO SCARPATO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Glumačko-manekensku postavu činile su još i Elle Fanning u zlatnoj haljini, australska glumica Katherine Langford u zanimljivom crno-bijelom izdanju te indijska glumica Aishwarya koju je dopala i uloga ko-prezenterice nedjeljnog eventa i koja se pojavila u zapanjujućoj zlatnoj kreaciji koju je bilo teško ne zamijetiti. Posebnu pažnju plijenila je i glumica Viola Davis u crnoj haljini s upečatljivim zlatnim i crnim dodacima te tamnocrvenim ružem koji je zaokružio ovaj snažan styling.

image

Elle Fanning

CARLO SCARPATO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Indijska glumica Aishwarya

CARLO SCARPATO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Viola Davis

CARLO SCARPATO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Britanska pjevačica i TV voditeljica Rochelle Humes, također je bila jedan od žena koje su ostavile dojam. U zlatnoj haljini s oblom instalacijom na leđima i neuobičajenim krojem dekoltea plijenila je pažnju dok je nasmiješena prolazila pistom. No, za razliku od nje, pjevačica Camilla Cabello je prošla pomalo ispod radara u svojoj mini haljini korzetna kroja, crnim platformama i make-upom kojim su dominirali tamni tonovi. Što se tiče drugih make-up lookova, gotovo niti jedan nije bio pretjerano upadljiv, dapače, baš svaki je bio u potpunosti prilagođen tenu i crtama lica žene koja ga je nosila što je izvrsno popratilo i samu temu osnaživanja i slavljenja žena.

image

Britanska pjevačica i voditeljica Rochelle Humes

CARLO SCARPATO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Camila Cabello

CARLO SCARPATO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Linker
21. travanj 2024 22:36