Katie Holmes

 JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Udobnost prije svega

Ikona ležerne mode: Katie Holmes prošetala u udobnim sandalama koje Hrvatice obožavaju

Poznata po opuštenim odjevnim kombinacijama, Katie Holmes i ovaj put je pokazala da je jedna od "običnijih" slavnih žena.

Poznata po opuštenim odjevnim kombinacijama, Katie Holmes i ovaj put je pokazala da je jedna od "običnijih" slavnih žena.

Glumica Katie Holmes odavno je prepoznata kao jedna od najležernijih kad su svakodnevne odjevne kombinacije u pitanju. Karakterizira ju jednostavan stil koji odiše udobnošću zbog kojeg i je jedan od omiljenijih u svijetu bogatih i slavnih. Osim toga, nerijetko ju se može vidjeti kako ulicama New Yorka šeta u odjeći koja se ništa pretjerano ne razlikuje od one koju nose obične smrtnice. Zato brojni s nestrpljenjem iščekuju izlazak najnovijih paparazzo fotografija koje ju prikazuju upravo u takvim izdanjima.

Tako je prije nekoliko dana uočena u sasvim klasičnom spoju nježno plave majice kratkih rukava i traperica šireg kroja kojima je dodala i dalje popularnu pletenu torbu. Međutim, zvijezda kombinacije su njezine sandale koje su joj osigurale bezbrižan korak na visokoj nozi. Riječ je o jednostavnom modelu puna potplata s klasičnim crnim remenjem koji zajedno garantiraju bezvremenski izgled pritom dodajući nekoliko centimetara visine.

image

Katie Holmes u šetnji New Yorkom

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nije Katie jedina obožavateljica sandala s punim potplatom. Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Kate Middelton i Amal Clooney samo su mali dio slavnih žena koje su posljednjih godina uočene u nekom od izdanja ove obuće. Bez obzira je li riječ o špagericama ili kojem drugom modelu, sandale s punim potplatom izvrstan su ljetni odabir i komad koji bi baš svaka žena trebala imati u pričuvi za izvrsne gradske stylinge. Donosimo nekoliko prijedloga u kojima možete provesti ostatak ljeta.

image

Castañer;Net-a-Porter (125 €)

PROMO
image

KG Kurt Geiger;Farfetch (159 €)

PROMO
image

Mango (39,99 €)

PROMO
image

Gucci;Net-a-Porter (610 €)

PROMO
Linker
27. travanj 2024 16:48