Hilary Swank

 KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Dvostruka oskarovka

Hilary Swank vratila se na velika platna nakon poroda, a na premijeri je blistala u društvu supruga

Njezina efektna kreacija imala je otkrivena ramena, a styling kojim je privlačila poglede okupljenih dvostruka je oskarovka dodatno upotpunila dijamantnim nakitom i jednostavnim make-upom.

Njezina efektna kreacija imala je otkrivena ramena, a styling kojim je privlačila poglede okupljenih dvostruka je oskarovka dodatno upotpunila dijamantnim nakitom i jednostavnim make-upom.

Američka glumica Hilary Swank stigla je na premijeru filma "Ordinary Angels" u New Yorku i oduševila svojom modnim izdanjem. Dvostruka dobitnica Oscara za crveni je tepih odabrala crvenu satensku drapiranu haljinu s korzetom iz kolekcije modne kuće Vivienne Westwood. Njezina efektna kreacija imala je otkrivena ramena i V izrez, a glamurozni styling dodatno je upotpunila dijamantnim nakitom i jednostavnim make-upom.

image

Hilary Swank izgledala je sjajno u glamuroznoj haljini modne kuće Vivianne Westwood

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Ulogom u filmu "Ordinary Angels" tako se nakon duge stanke ponovno vratila u svijet filmske industrije, a stanku je uzela kako bi se brinula za blizance koje je rodila u travnju 2023. godine. Djevojčicu i dječaka koji bi uskoro trebali navršiti godinu dana, Swank je dobila u 49. godini života s drugim suprugom Philipom Schneiderom koji joj je bio i pratnja na premijeri.

image

Hilary Swank i Philip Schneider u braku su od 2018. godine, a 2023. su dobili blizance

MARION CURTIS/STARPIX FOR LIONSGATE/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Gumica i 45-godišnji poduzetnik vjenčali su se 2018. godine nakon dvije godine veze, a nedavno su dobili i blizance. Kako je Swank jednom prilikom otkrila, na trudnoći su dugo radili, a njezina je trudnoća bila kritična. Iako joj nije bilo lako, na kraju je sve prošlo kako treba. Nedavno je povodom Valentinova objavila i njihovu fotografiju, a budući da i inače rijetko dijeli detalje iz privatnog života, tako je i djeci u objavi na Instagramu sakrila lica.

"Hvala što ste ovdje!! Sretno Valentinovo! P.S. Tko još ima bebe koje misle da je pijesak jestiv?", napisala je u opisu objavljene fotografije koja je oduševila obožavatelje glumice.

Linker
27. travanj 2024 06:37