Feud: Capote vs. The Swans

 AFF-USA/SHUTTERSTOCK
Glamurozna izdanja

Crno-bijela elegancija: Demi blistala u Balmain haljini, Watts senzacionalna u Givenchyju

Na premijeri nove serije ‘‘Feud: Capote vs The Swans‘‘ u New Yorku okupile su se brojne poznate zvijezde, a mnoge od njih istaknule su se svojim senzacionalnim outfitima.

Na premijeri nove serije ‘‘Feud: Capote vs The Swans‘‘ u New Yorku okupile su se brojne poznate zvijezde, a mnoge od njih istaknule su se svojim senzacionalnim outfitima.

U vrijeme vladavine raznobojnih uzoraka, jarkih i neonskih boja te svjetlucavih materijala i šljokica koji ‘‘bodu‘‘ oči, crno-bijele kombinacije ističu se svojom bezvremenskom elegancijom i profinjenošću. To su dokazale i brojne poznate dame na premijeri nove serije ‘‘Feud: Capote vs The Swans‘‘ u New Yorku koje su se istaknule upravo u senzacionalnim outfitima ovih bezvremenskih boja. Glumica Demi Moore tako je oduševila u glamuroznoj crno-bijeloj haljini sa svjetlucavim elementima modne kuće Balmain, a styling koji je privlačio poglede upotpunila je dijamantnim Cartier nakitom.

image
ANGELA WEISS AFP

Modnim odabirom nimalo nije razočarala ni glumica Naomi Watts koja je za premijeru u Muzeju moderne umjetnosti odabrala efektnu crnu poluprozirnu haljinu modne kuće Givenchy s čipkom i cvjetnim 3D elementima. Na senzacionalan styling glumica je iskombinirala i Judith Leiber torbicu u obliku labuda.

image
KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Glumica Calista Flockhart oduševila je glamuroznom Zuhair Murad haljinom, također u crno-bijeloj kombinaciji, a cijeli je outfit dodatno upotpunila dijamantnom ogrlicom i visećim naušnicama.

image
AFF-USA/SHUTTERSTOCK AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Svojom je kreacijom na crvenom tepihu oduševila i Diane Lane koja se odlučila za elegantnu baršunastu crno-bijelu haljinu s otvorenim ramenima i bijelim šlepom dizajnerice Cristine Ottaviano. Senzacionalni look ‘‘začinila‘‘ je Tiffany & Co. dijamantnom ogrlicom.

image
DIMITRIOS KAMBOURIS GETTY IMAGES VIA AFP
Linker
26. travanj 2024 11:22