Isabel Marant

 MYTHERESA/PROMO
NAŠ FAVORIT DANA

Čizme s potpisom Isabel Marant savršene su za hladne jesenske dane

Obuća slavne francuske dizajnerice već nekoliko godina je izbor mnogih trendseterica, a jedan od najpopularnijih modela je Miyako, koji je i nas osvojio na prvi pogled.

Obuća slavne francuske dizajnerice već nekoliko godina je izbor mnogih trendseterica, a jedan od najpopularnijih modela je Miyako, koji je i nas osvojio na prvi pogled.

Kako je obuća jednako važan segment kao i odjeća koju nosimo, svjedoči i sve učestalija navika najpoznatijih modnih kuća da pokrenu linije koje osvajaju svojim dizajnom. Među njima su, dakako, i čizme, a one s potpisom Isabel Marant uvijek budu rasprodane u rekordnom roku.

Hladni jesenski dani ne mogu proći bez toplih i udobnih čizmica, a nas je na prvi pogled osvojio upravo ovaj Isabel Marant Miyako model.

Otkad se pojavila na modnoj sceni, francuska dizajnerica svojim zanimljivim i prepoznatljivim kolekcijama osvaja sve ljubiteljice rock i chic estetike. Upravo su najprodavaniji komadi s njezinim potpisom kožne čizmice, a Miyako gležnjače ističu se svojom prepoznatljivom petom.

image

Isabel Marant Miyako čizme

ISABEL MARANT
image

Čizme dolaze u svijetlosmeđoj i crnoj boji

ISABEL MARANT

Ove chic kožne čizmice dolaze u nekoliko boja - klasičnoj crnoj i svijetlosmeđoj, ali i drugim zanimljivim uzorcima poput traper i zmijskog uzorka. Prodaju se po cijeni od 990 eura, a možete ih kupiti na službenim stranicama brenda.

image

Isabel Marant čizmice sa zmijskim uzorkom

LYST
image

Isabel Marant čizme s traper uzorkom

NET-A-PORTER

Isabel Marant Miyako čizmice savršeno se uklapaju različitim modnim kombinacijama, od onih poslovnih i svakodnevnih pa sve do onih nešto svečanijih. Za koju god prigodu bile namijenjene, možete biti sigurni da će privlačiti poglede.

Najbolje pristaju toplim puloverima, pletenim vestama ili elegantnim košuljama te dugim trapericama ravnog kroja. Želite li dodatno ‘‘začiniti‘‘ svoj outfit, mala efektna torbica i nakit uvijek su dobar izbor.

image

Crveni pulover s prošivenim ovratnikom Zara (29,95 eura), Bež kaput od sintetičke vune na preklop Zara (69,95 eura), Ravne traperice s visokim strukom Zara (29,95 eura), Rokerska torba preko ramena s preklopom Zara (29,95 eura)


ZARA/ISABEL MARANT
Linker
27. travanj 2024 08:22