PRESS
lip butter

BEAUTY SHOPPING FAVORIT: Novi proizvod Kylie Jenner za suhe usne i povećanje njihovog volumena

Da je borba sa suhim i ispucanim usnama prava gnjavaža zna i Kylie Jenner, koja je u sklopu svog make-up brenda izbacila maslac za usne.

Da je borba sa suhim i ispucanim usnama prava gnjavaža zna i Kylie Jenner, koja je u sklopu svog make-up brenda izbacila maslac za usne.

Čim padnu temperature, kreće bitka sa suhom kožom. Suhoća cijelog tijela neizbježna je tijekom zime - dijelom zbog suhog zraka u zagrijanim prostorijama, dijelom zbog vanjske hladnoće, a vječiti je problem kako njegovati izrazito osjetljive dijelove na tijelu. S druge strane, ništa zahvalniji nisu ni ljetni dani zbog većeg izlaganja suncu, soli i vjetru koji mogu dovesti do oštećenja kože. Usne su, izuzev okoloočnog područja, najtanja koža na licu, što znači da su jako osjetljive i zahtijevaju posebnu pažnju i njegu tijekom cijele godine. Borba sa suhim i ispucanim usnama vječiti je problem, a čini se da je toga svjesna i Kylie Jenner, koja je odlučila obogatiti ponudu svog brenda Kylie Cosmetics još jednim proizvodom - maslacem za usne.

Naime, 26-godišnja je poduzetnica i influencerica 2015. godine započela je svoju priču u beauty svijetu Lip Kit sjajilima za usne, a danas njezin asortiman obuhvaća rumenila, bronzere, highlightere, mat tekuće ruževe, rumenila za usne, make-up za obrve i olovke za oči. Kako navodi na svojoj stranici, svi su proizvodi u skladu s veganskim postulatima, što znači da su napravljeni bez životinjskih sastojaka i bez okrutnosti. Takav je i spomenuti lip butter koji ima bogatu, svilenkastu formulu te okus vanilije i karamele. Kako je navedeno na stranici brenda, riječ je o izrazito hidratantnoj formuli koja njeguje suhe i ispucane usne. U sastavu ima shea maslac i ulje jojobe koji su poznati po svojim hranjivim svojstvima i preporučuju se za njegu suhe kože, a spominje se i ulje sjemenki nordijske kupine koje ima visoki udio omega masnih kiselina, inače prvorazredne hrane za kožu.

image

Kylie Cosmetics Lip Butter (19.95 eura)

PRESS

Navodi se da proizvod hidrira usne tijekom 24 sata i štiti barijeru kože čak 8 sati. Osim toga, ako niste ljubitelj ljepljivih sjajila, proizvod bi vam se mogao svidjeti jer navodno zbog lagane teksture ne ostavlja ljepljiv osjećaj. Uz to, istaknuto je da ostavlja sjajni finiš na usnama te one izgledaju punije.

Linker
27. travanj 2024 14:01