OKO ZA OKO

Zvijezde komentiraju smrt Osame bin Ladena

Vijest o smrti terorističkog vođe Osame bin Ladena iznenadila je cijeli svijet, a na nju su uz političare reagirale i brojne, uglavnom američke zvijezde. Nakon što je američki predsjednik Barack Obama sinoć po ameirčkom vremenu objavio da je vođa al-Kaide ubijen u pakistanskom gradu Abbottabadu, 50-ak kilometara sjeverno od prijestolnice Islamabada, vijest su, putem Twittera, komentirale i zvijezde poput Lindsay Lohan i Oprah Winfrey.

Evo što su napisali:

Oprah Winfrey : Pokušavam odlučiti što napraviti sa showom koji sam (s Obamom) snimila prošli tjedan. Rat definitivno nije gotov.

Lindsay Lohan : Naprijed USA!

Katy Perry : Amerika, j****o da!Spašen je j****i dan! Čini li se još nekome čudno da je ova vijest objavljena na Praznik rada? Na određeni način mi je lakše, ali sada se osjećam nesigurno. Vjerujem u pravdu, ali ne mislite li da će oko za oko učiniti svijet slijepim?

Jack Osbourne : OK, sada je službeno. Ovo je sumnjivo! Nema tijela, nema dokaza. Oni bi ga doveli u SAD i dodali izložbi “Tijela”.

Solange Knowles : Večeras je za mene bio samo još jedan korak, i, iako sam sigurna da ću biti u manjini, osveta nije rješenje.

Linker
27. travanj 2024 00:33