PRAVA ŠANSA

Zebra Dots - prvi izvođač za Universal Music Hrvatska

Nakon što je prije četiri godine Universal Music odlučio otvoriti hrvatsku podružnicu kako bi bolje svoja izdanja na našem tržištu, ovih je dana napravio i novi korak naprijed – Universal Music Hrvatska potpisala je ugovor s prvim lokalnim izvođačem.

Izbor je pao na skupinu Zebra Dots, koja je u petak, 5. listopada, promovirala i svoj prvi singl “Walking On A Chance”. Glavni vokal i producent skupine Zebra Dots je poznati glazbenik Koolade (pravim imenom Matko Šašek), dok je drugi vokal je Saša Aleksandra Danilova iz Slovenije, a grupu upotpunjuju Ivo Rimc (bubnjevi), Erik Marenče (klavijature), Jernej Kržič (bas) i Andraž Mazi (gitara).

– Još od 2008. godine smo direktno prisutni u regiji predstavljajući naš međunarodni katalog i od tada na tržištu radimo s medijima i distributerima. Od samog početka je jasna strategija bila da u jednom trenutku investiramo u lokalni repertoar – taj trenutak je upravo stigao – rekao je Hannes Eder, izvršni direktor Universal Music Austria & Western Balkans.

Linker
04. svibanj 2024 12:12