PREBOLJELA BIVŠEG

Zaručila se Tamara Ecclestone?

Čini se da se starija kći većinskog vlasnika Formule 1 Tamara Ecclestone (28) brzo oporavila o d bolnog prekida s Omarom Khyamijem (38) , poslovnim čovjekom i sitnim kriminalcem iz mlađih dana kojeg je ovoga ljeta uhvatila u nevjeri. Štoviše, ne samo da je u naručju Scotta Harvey-Nichollsa, dugogodišnjeg prijatelja i poslovnog partnera, našla utjehu, već se za njega, ako je suditi po prstenu s ružičastim dijamantom kojeg je javnosti pokazala tijekom kupnje na Beverly Hillsu, i zaručila.

Tamara je prsten nosila na znakovitom mjestu te ga ponosno pokazivala fotografima, pa iako bi riječ mogla biti o “običnom” poklonu, nagađanja o zarukama brzo su se proširila. Putem Twittera dvojac često komunicira i objavljuje fotografije zajedničkog druženja, iako nikada nisu dali naslutiti da su u vezi. U Los Angelesu su jučer večerali u restoranu Spago čemu se Tamara posebno veselila, a njena radost teško da proizlazi iz ugodnog ambijenta i bogatog menija prestižnog mjesta.

Službene potvrde još nema, no nije nemoguće da je Tamara, koja ne krije pristojnu zavist nad sretnim bračnim životom sestre Petre, i sama odlučila postati gospođom.

Linker
01. svibanj 2024 16:01