BOŽIĆNA ČAROLIJA

Započeo je Advent u Arena Centru

Ne trebate čekati do Božića, čarolija je već počela. Arena Centar i ove će godine biti nezaobilazno mjesto uoči i za vrijeme blagdana za sve one željne odličnog shoppinga i dobre zabave za cijelu obitelj. Do kraja prosinca, svakodnevno vas očekuje cjelodnevna zabava za cijelu obitelj.

Vrckavi vilenjak Zvonko spašava Božić

Na 2. katu Arena Centra do 31.12. svaki dan osim Božića (25. i 26.12.) uveseljavat će vas zgode djevojčice Dunje i vilenjaka Zvonka u bajkovitoj dječjoj predstavi „Kako je vilenjak spasio Božić“.

Stižu nam Sv. Nikola i Krampus

Nadamo se da ste očistili svoje čizmice i da ste spremni za dolazak Svetog Nikole i Krampusa s kojima se možete družiti 5. i 6.12. u Arena Centru. Uvjereni smo da ste bili dobri protekle godine i da za Krampusa neće biti posla! Svakako nas posjetite u navedenom vremenskom periodu i družite se s našim Svetim Nikolom i Krampusom.

Klizalište Ledena bajka

Dolaskom adventa možete uživati u zimskim radostima: klizalište ispred glavnog ulaza Arena Centra tijekom cijelog prosinca radnim danom i vikendom radi od 9 do 21 sat. Na klizalištu je organizirana i škola klizanja, a petkom i subotom moći ćete uživati u plesnoj atmosferi jer vas od 18 sati čeka disko klizanje. Cijena ulaznice iznosi 20,00 kn, a posudba klizaljki 10,00 kn.

Božićna soba

Fotografiranje s Djed Mrazom Čarobnjakom

Uoči Božića, 20., 21. i 24.12. moći ćete se družiti i fotografirati s Djed Mrazom Čarobnjakom. Besplatno fotografiranje s Djed Mrazom počinje u 18 sati na 1.katu centra, prostor red carpet

„Čitanje knjiga by Algoritam-Profil-Mozaik“.

Svake adventske subote u 11 sati 2 profesionalna glumca i dječja pedagoginja približit će vašoj djeci približiti čarobni svijet knjiga kroz igru i interakciju.

Kreativne radionice udruge „Jak kao Jakov“

Nedjeljama, 7.12., 14.12., 21.12. u 11 sati je radionica izrade Božićnih kuglica i ukrasnih kutijica. Prihod od prodaje ukrasa ide za pomoć djeci oboljele od malignih bolesti.

Najljepši pokloni

Ovo je ujedno izvrsna prilika za kupovinu najljepših i najpovoljnijih blagdanskih poklona u više od 200 trgovina koje u prosincu rade od 9 do 22 sata. Arena Centar daje i mogućnost kupnje poklon kartice, idealnog poklona koji će ispuniti sve vaše želje i želje onih koje želite darivati, bilo da je riječ o rodbini, prijateljima, poslovnim partnerima ili zaposlenicima.

Blagdanska događanja u Arena Centru su nešto što ne bi trebalo propustiti, zato ćemo Vas o svemu na vrijeme informirati na našim web stranicama. Saznaj više na www.arenacentar.hr.

%CODE1%

Linker
19. travanj 2024 13:22