VASJA PINZOVSKI
PRIJEDLOG ZA POSJET

Adventska Opatija je idilična zimska destinacija

Raskošno blagdansko ruho i atraktivni programi u svakom kutku grad će ispuniti prekrasnim ugođajem.

Raskošno blagdansko ruho i atraktivni programi u svakom kutku grad će ispuniti prekrasnim ugođajem.

Najljepši Advent uz more zimu pretvara u bajkovitu slikovnicu, a Opatija sa stotinama tisuća lampica i ukrasa stvara najljepše slike i najzanosnije doživljaje koji se ne zaboravljaju. Savršena je to prilika za druženje s dragim ljudima uz blagdanske specijalitete, zamamne slastice, kuhano vino i čaj, živu glazbu i čarobnu atmosferu.

Najsvečaniji dio godine idealna je prilika za upoznavanje ove poznate europske destinacije u jedinstvenom ugođaju! Advent u Opatiji traje od 1. prosinca do 7. siječnja i pružat će bogatstvo doživljaja, zabave, mirisa i okusa kroz raznolik i atraktivan program koji će oduševiti i velike i male. Šetnja parkom Angiolina posjetitelje će odvesti na bajkoviti put pod zvjezdanim nebom kroz šumu patuljaka i razigranih sobova uz blagdanske note koje će svake subote, nedjelje i praznicima odzvanjati u glazbenom paviljonu.

image
PETAR KURSCHNER

Ljetna pozornica i ove godine odiše “Ledenom čarolijom” uz najatraktivnije klizalište u regiji, s prigodnom gastronomskom ponudom i raznovrsnim glazbenim programima za sve generacije. Prostor Umjetničkog paviljona Juraj Šporer postao je “Winter Garden” i blagdansku atmosferu začinio okusima i mirisima prigodnih božićnih specijaliteta, glazbenim nastupima te radionicama, animacijama i predstavama u kojima će uživati oni najmlađi. Zabave i blagdanskog ugođaja ne nedostaje ni na prostoru od hotela Savoy do Ville Madonne uz “Xmas Street Lungomare Advent”, a sve one koji sanjaju o “Božićnoj bajci” pozivamo da posjete i Park prirode Učka.

image
ZORAN BAKIć

Adventskim štihom odišu i brojni hoteli i ugostiteljski objekti, a svake nedjelje u 12 sati posjetitelji će moći prisustvovati zimskom kupanju Opatijskih kukala na kupalištu Slatina. Advent u Opatiji već je osvojio srca stotina tisuća posjetitelja. Poznat je kao Najljepši Advent uz more, osvojio je brojna prestižna priznanja i uvršten je među najbolje adventske programe u Europi s titulom “European Best Christmas Lights”. Opatija je pak proglašena i jednom od najljepše uređenih adventskih destinacija. Nova bajkovita priča je počela. Pozivamo Vas da i Vi postanete dijelom opatijske adventske bajke!

Linker
27. travanj 2024 06:51