SALMA HAYEK

Vjenčanje na Valentinovo

Holivudska glumica Salma Hayek uspjela je svoju turbulentnu vezu s francuskim milijunašem Francois-Henrijem Pinaultom okruniti na najljepši mogući način – vjenčanjem na Valentinovo. Vijest je na svojoj internetskoj stranici danas objavio francuski tjednik Le Point, koji je u vlasništvu obitelji Pinault.

Odlaskom pred matičara 42-godišnja glumica i 46-godišnji nasljednik poslovnog carstva vrijednog 17 milijardi dolara ozakonili su svoju vezu nakon što su se zaručili još u ožujku 2007., šest mjeseci prije rođenja njihove kćeri Valentine Palome. No, kada je Salma u srpnju 2008. otkazala vjenčanje, činilo se da njihova ljubavna priča neće doživjeti sretan završetak. Pričalo se da se on zaljubio u 46-godišnju Virginie Couperie, bivšu šampionku u preponskom jahanju, a vatrena Meksikanka nije mogla podnijeti nevjeru.

Međutim, nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti, potkraj 2008., ponovno je procvjetala njihova ljubav te je sretni par odlučio, ovaj put bez velikih najava, kazati jedno drugome sudbonosno “da”.

Linker
29. travanj 2024 03:57