Sipa/Cropix / SIPA
NAPOKON PRIZNANJE

Victoria Beckham: Dugo vremena sam bila predmet ismijavanja, a sada...

Danas je jedna od najuspješnijih modnih dizajnerica na svijetu no put do zvijezda za Victoriu Beckham (40) nije bio tako ružičast kako mnogi misle.

Nakon što je prvotnu slavu stekla u slavnoj pop skupini Spice Girls, a potom se udala za planetarno popularnog nogometaša Davida Beckhama (38) – svima je morala dokazivati kako zaslužuje i želi imati svoje mjesto u modi.

U najnovijem intervjuu za The Business Of Fashion, Victoria otvoreno progovara o tome kako ne osjeća nikakvu gorčinu prema onima koji joj nisu htjeli dati priliku – jer je oduvijek znala kako će uspijeti bez obzira na sve.

– Dugo vremena sam bila predmet ismijavanja i dok su svi bili zauzeti smijenjem meni iza leđa, znate što sam ja radila? Gradila sam temelje onoga što sada imam – rekla je dizajnerica za magazin.

Victoria danas na svojoj listi ima klijentice kao što su Beyonce, Miranda Kerr, Rachel Weisz, Jada Pinkett Smith i Anne Hathaway te je konačno stekla reputaciju kakvu si je dugo priželjkivala.

Slavna dizajnerica koja izgleda vrlo moćno u crnom kaputu i s očima naglašenim crnim tušem, dodaje kako joj je slava pomogla na putu do uspijeha u jednakoj mjeri koliko joj je i otežala.

Linker
26. travanj 2024 19:56