LEWIS HAMILTON

U svakom boksu nova djevojka

Proslavljajući pobjedu na utrci Formule 1, 25. svibnja, u Monaku, britanski vozač Lewis Hamilton (23) zagrlio je svoju djevojku, sedam godina stariju američku pjevačicu Nicole Scherzinger (30), koja je zbog njega propustila promociju singla svoje grupe Pussycat Dolls u Las Vegasu, a Monaco Grand prix je pratila iz Hamiltonove lože u kojoj su bili i njegovi drugi gosti – redatelj Quentin Tarantino, australska pjevačica Dannii Minogue, reper Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy… Dapače, dok se njezin dragi pripremao za jurnjavu po opasnoj stazi, društvo joj je pravio njegov otac Anthony Hamilton, koji ne propušta nijednu sinovu utrku. Sve to ne bi bilo ništa čudno, pa ni to što je ona propustila svoju promociju, jer su i drugi prije nje zbog ljubavi zanemarivali i važnije stvari. No, u ovom slučaju veliko je pitanje koliko joj se emocija i povjerenja isplati ulagati u ljubavnu vezu koja je, sve se očitije pokazuje, osuđena na neuspjeh.

Nestalni ljubavnik

Lewis Hamilton, jedan od najmlađih vozača Formule 1 i velika zvijezda u domovini – navedimo samo da se trenutačno u britanskim knjižarama prodaju čak četiri njegove biografije – poznat je kao vrlo nestalna osoba kad su u pitanju ljubavne veze. Prije nekoliko godina novinari su jedva hvatali korak s njegovim novim ljubavima: viđali su ga s manekenkom Naomi Campbell, turskom misicom Cimre Mirel, Sarom Ojjeh, kćeri Mansoura Ojjeha, vlasnika momčadi McLarena, za koju nastupa…

A samo nekoliko dana prije utrke u Monaku, Hamilton se u Cannesu pojavio s novom pratiljom, 22-godišnjom Vivienne Burkhardt, misicom iz Grenade, koja je lani predstavljala svoju domovinu na izboru za Miss svijeta u Kini. Daphne Barak, Glorijina američka suradnica, razgovarala je s njom u New Yorku, baš na dan utrke u Monaku. Karipska ljepotica ispričala joj je da je Hamiltona upoznala u veljači u Grenadi, gdje mu živi djed, kojeg često posjećuje, te kako ju je pozvao da bude s njim na premijeri filma “Indiana Jones i Kraljevsto kristalne lubanje” u Cannesu, gdje je došla privatnim avionom. Nije, doduše objasnila kako je Hamilton izbjegao da je pozove i u Monako, gdje ga je čekala Nicole Scherzinger, ali je otkrila da se s njim dogovorila da ga sljedeći mjesec posjeti u njegovom domu u Londonu. Pretpostavlja se da će on do tada morati odlučiti hoće li prekinuti jednogodišnju vezu s američkom pjevačicom, koju je upoznao na dodjeli nagrada MTV-a, ili odustati od nove, s ljepoticom iz Grenade. Čak i za nekoga tko je slavan poput njega i tko godišnje zarađuje deset milijuna dolara, teško je istodobno sjediti u dva stolca.

Feđa Kalebić

Linker
29. travanj 2024 00:18