EKSKLUZIVNO: TATJANA DRAGOVIĆ

U srcu sam vjenčana

Na mojoj ruci blista prsten, ali ne vjenčani i nije točno da smo Goran i ja u Los Angelesu krstili svoje dvoje djece, već samo našu kćer – tako nam je Tatjana Dragović (30) komentirala medijska nagađanja da su ona i tenisač Goran Ivanišević (37) u Americi, gdje trenutačno žive, ozakonili svoju deset godina dugu vezu. Jedan od naših najljepših i najintrigantnijih parova se s djecom – šestogodišnjom kćeri Amber i petnaestomjesečnim sinom Emanuelom – početkom prosinca prošle godine privremeno preselio u Los Angeles.

Ondje, kaže Tatjana, vode posve miran obiteljski život, bez paparazza koji su danima bdjeli pred njihovim stanom u središtu Zagreba. No, ovih dana ponovno su privukli pažnju medija i to zahvaljujući – facebooku, preciznije, Tatjaninom profilu. Igrom riječi – komplicirana veza i brak – u podacima o statusu svoje veze zagrebačka je manekenka zbunila mnoge, koji baš nisu razumjeli je li Tatjana nedavno postala gospođa Ivanišević.

– Naša je Amber krštena za vrijeme hrvatske mise u jednoj crkvi u Californiji, i bio je to prekrasan, vrlo dostojanstven obred, pri kojemu se nitko od okupljenih nije čudio niti upirao prstom u nas -kazala je Tatjana Dragović ekskluzivno za Gloriju.

Dubravka Tomeković Aralica

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite znati što Tatjana i Goran rade u Los Angelesu, kuda odlaze nakon Valentinova i ostale detalje iz njihovog života, pročitajte cijeli intervju u Gloriji br. 735, koja dolazi na kioske 5. veljače 2009. godine.

PROČITAJTE VIŠE:

TATJANA DRAGOVIĆ Ponovno pod svjetlima reflektora TATJANA I GORAN Spremni za treće dijete

Linker
02. svibanj 2024 02:04