IVANA HODAK

Tragičan kraj zabranjene ljubavi

Samo nekoliko dana prije nego što je ubijena u haustoru zgrade u kojoj je živjela, 26-godišnja Ivana Hodak, prema posljednjim informacijama istražitelja, posumnjala je da je trudna. Svom dečku Ljubi Pavasoviću Viskoviću (38), s kojim je bila u dvomjesečnoj vezi, navodno je povjerila svoje sumnje, a on je tu vijest primio s oduševljenjem. Naime, splitski odvjetnik od prvog dana njihove veze nije skrivao da je Ivana ljubav njegova života.

Kad su u kolovozu započeli vezu, Ivana je još bila s Ivo­rom Vu­ce­li­ćem, članom Uprave tvrtke Adriatica.net, ali Pavasović je ipak uspio osvojiti njezino srce. Kako je odvjetnik ispričao policiji, a njegov iskaz objavio je Jutarnji list, Vucelić je nakon toga vršio že­stok pri­ti­sak na Zvonimira Hodaka da svo­joj kće­ri za­bra­ni kon­takt s Pa­va­so­vi­ćem, inače pravnim zastupnikom Hrvoja Petrača.

– Zvon­ka je ­strašio da ja iza se­be ­imam dva pro­pa­la bra­ka, da mla­tim že­ne i da sam ko­mu­nist – kazao je Pa­va­so­vić policiji, objašnjavajući kako su se on i Ivana zaljubili unatoč činjenici što na prvi pogled dolaze iz “suprotstavljenih” tabora, te su planirali zajedničku budućnost.

Gordana Kolanović

Linker
28. travanj 2024 14:45