TRADICIONALNI DOGAĐAJ

FOTO: VEČER ZAKLADE 'IVANA HODAK' U KLUBU PEPER Obitelj, prijatelji i istaknuti gosti okupili se na humanitarnom druženju u spomen na mladu odvjetnicu

 Boris Kovačev / CROPIX

Humanitarno druženje Zaklade Ivana Hodak već se tradicionalno održava na isti datum, 7. veljače, u spomen na mladu odvjetnicu Ivanu Hodak. Za večerašnju atmosferu u zagrebačkom klubu Peper zaslužni su bend Super stari Davora Šterna i roker Walter Neugebauer.

Druženje je okupilo brojne prijatelje i suradnike Zaklade Ivane Hodak te sve one koji žele podržati humanitarni rad. Uz Ivanine roditelje, među brojnim istaknutim gostima bili su gradonačelnik Milan Bandić, Ana i Dora Hanžeković, Ljubo Pavasović, glumice Jelena Perčin, Nataša Janjić i Sandra Lončarić Tankosić, Mirela Forić Srna, Zlatko Mateša, Tomo Ricov i mnogi drugi.

Cilj humanitarnog druženja je prikupiti financijska sredstva kako bi se pomoglo mladim i talentiranim studentima iz područja prava i ekonomije, pa su se ulaznice prodavale po cijeni od 100 kuna.

- Večeras ćemo skupiti sredstva za jednog stipendista, kojih je ove godine 26, najviše do sada - istaknula je Ljerka Mintas Hodak, Ivanina majka i predsjednica Upravnog vijeća Zaklade.

Kako možete pomoći Zakladi?

Želite li doprinijeti da hrvatsku budućnost oblikuje što više mladih, izvrsnih stručnjaka, postanite donatorom Zaklade i pridružite se Zakladi kao član-podupiratelj! Donacije se daju u novcu, a samo iznimno u stvarima (donacije umjetničkih, dekorativnih i sličnih predmeta za aukcije ili promotivni materijal) ili u uslugama. One mogu biti jednokratne i trajne kroz višegodišnje razdoblje. Svaki Vaš i najmanji jednokratni financijski prilog Zakladi pomoći će nekom studentu ili studentici da završi studij.

Za trajnije višegodišnje donacije, sklopite sa Zakladom ugovor o donatorstvu koji možete zatražiti u rubrici kontakt. Sva prikupljena sredstva na računu Zaklade namijenjena su isključivo financiranju školovanja studenica i studenata. O utrošku vaših i ukupnih sredstava Zaklade za školovanje svake vas godine redovito izvješćujemo u izvješću članovima-podupirateljima.

Kako donirati?

Novčane priloge možete uplatiti na žiro račun Zaklade otvoren kod RBA, broj računa: 1105123288, IBAN: HR2724840081105123288, SWIFT: RZBHHR2X.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 07:16