EKSKLUZIVNO

Tony Cetinski: Moj život nakon liposukcije

Tony Cetinski prvi je pjevač na našoj estradi koji se neželjenih kilograma riješio kod estetskog kirurga: sada je lakši četiri kilograma, nosi dva konfekcijska broja manje, a najvažnije mu je da je poletniji i zadovoljniji

Zbog čega ste se odlučili skinuti kilograme na taj način?

– Bio sam mršav do 33. godine. Nakon Isusovih godina kilogrami su se počeli lagano lijepiti pa sam u deset godina nabacio 15 kila viška. Nije me toliko nervirala estetika, već to što sam postao tromiji. Kao i većina ljudi, odlučio bih promijeniti navike i vježbati od ponedjeljka, prvog u mjesecu, ali bi me to kratko držalo. Baš volim jesti. Prošle godine shvatio sam da je vrag odnio šalu, počela me mučiti i žuč pa sam promijenio prehranu i počeo vježbati. Naravno da nisam mogao očekivati da ću u mjesec dana skinuti kile koje sam nakupljao cijelo desetljeće, ali sam po prirodi nestrpljiv i nisam bio zadovoljan rezultatima. I onda sam sreo dr. Nikolu Milojevića, kojeg poznajem od djetinjstva, i ponudio mi je Vaser Lipo, laički rečeno, nježniju varijantu liposukcije u kojoj vam razbiju stanice masnog tkiva ultrazvučnim valovima i pretvaraju ih u tekućinu koja se uskom sondom izvlači iz tretiranih dijelova.

Pročitali ste skraćeni tekst o Tonyju Cetinskom. Cijeli intervju u kojem pjevač otkriva zašto se odlučio na liposukciju i kako je to utjecalo na njegov život potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 959). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
27. travanj 2024 03:54