BUDUĆA SUPRUGA

Tko je Fani Horvat?

Nakon što se doznalo da je već pet godina ljubavnica splitskog gradonačelnika Željka Keruma, a on je odlučio zbog nje i ostaviti suprugu Ankicu, posljednjih dana najčešće se može čuti pitanje – tko je Fani Horvat?

Ta studentica Zagrebačke škole za menadžment ima za svoje godine impresivnu imovinu, koju je, kako svi smatraju, stekla zahvaljujući vezi sa Željkom Kerumom. Naime, ta 25-godišnja djevojka vlasnica je četiri tvrtke (Sunčani odmor d.o.o., Torzo d.o.o., Escenta d.o.o. i Bulga d.o.o.), jedne jahte i čak 11 trgovina. Ima lanac butika cipela Galleria (dva u Splitu te po jedan u Zagrebu i Rijeci), butik odjeće Paola Prata u Splitu te butike dječje odjeće, obuće i opreme Idexe u Splitu, Makarskoj, Dubrovniku, Šibeniku, Rijeci i Vinkovcima. Sjedište njezinih tvrtki je u zgradi u Mažuranićevoj 1 u Splitu, koja je u vlasništvu Željka Keruma.

PROČITAJTE VIŠE: Ljubavni jadi potjerali Keruma iz Splita Fani Horvat: Pustite me na miru Željko Kerum napušta suprugu zbog trudne ljubavnice Ankica Kerum: Prva dama Splita

Fani Horvat ne dolazi iz osobito imućne obitelji: njezin otac Zvonimir radio je na održavanju u Košarkaškom klubu Split, a od supruge Anite se razveo kad mu je kći bila tinejdžerica. U Košarkaškom klubu Split upoznao je drugu suprugu, koja je ondje bila čistačica. Fani, koja je nakon razvoda roditelja ostala živjeti s majkom u Slavićevoj ulici, ima starijeg brata Sašu, kojem je također koristila sestrina ljubav s Kerumom. Bivši pomorac Saša u Kerumovoj zgradi u Mažuranićevoj 1 ima dućan Liscinog donjeg rublja, a priča se i da upravlja poslovnim prostorima u tom objektu.

Završila je I. gimnaziju u Splitu, gdje je bila vrlo dobra učenica. Ljeto nakon završene srednje škole radila je kao hostesa u marini Frappa u Rogoznici, a nakon toga je, navodno, upisala studij kineziologije u Splitu. Školovanje je nastavila u Zagrebačkoj školi za menadžment, koju pohađa i Kerumova 19-godišnja kći Neva.

Detalje o burnim ljubavnim danima u životu splitskog gradonačelnika Željka Keruma pročitajte u novoj Gloriji (br. 772) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
17. travanj 2024 06:42