PREVARENA MILIJARDERKA

Tamara Ecclestone: Sljedećoj ću vezi pristupiti kao muškarac

Tamara Ecclestone (28), starija kći većinskog vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, nedavno je prošla kroz burni prekid dvoipolgodišnje veze s Omarom Khyamijem (38), burzovnim mešetarom te sitnim kriminalcem i nasilnikom iz mlađih dana , koji ju je varao te preljub, inteligentno, snimio. Na kompromitirajućem filmiću koji je nekako dospio do Tamarinih roditelja bile su vidljive skupe narukvice koje mu je bogata nasljednica poklonila, pa je njihovoj vezi došao kraj.

Tamara je danas sretna što je iz veze izašla na vrijeme i zahvalna Bogu što je za Omarov preljub pukim slučajem doznala. Po prvi puta od stupanja u punoljetnost milijarderka je sama i, tvrdi, zadovoljna statusom singl djevojke.

– Osjećam se doista dobro. Prošla sam kroz užasno i teško razdoblje. Mislim da ni ne shvaćamo koliko smo jaki dok se ne nađemo u teškoj situaciji. Tata mi je rekao da sam imala sreće jer se nisam udala i dobila djecu s Omarom. Za mene, rekao mi je, postoji nešto više i bolje. Ne žalim zbog veze koju smo imali. Ja sam osoba koja ljude želi učiniti boljima, no to nije uvijek najbolji način. Ljudi se žele sami mijenjati – objašnjava Tamara Ecclestone.

Tamara kaže da trenutno ne traga za novom ljubavi, ali će joj, kada je pronađe, pristupiti više “muški”, kako bi se poštedila novih šokova.

– Nisam postala cinična ili zamrzila sve muškarce svijeta. Ne znam hoće li mi ubuduće biti teško vjerovati partneru, no sada mi je jasno da se moram više štititi, a ne uskakati u vezu bez mozga. Kada bi me netko oborio s nogu odmah sam željela sve. Sljedećem ću odnosu pristupiti polakše. Najbolje za mene tek dolazi – govori nasljednica.

– U životu su važni zdravlje i ljubav koje novac ne može kupiti. Znam da sam privilegirana i nemam brige koje more druge ljude. No kada vas netko izda to je jednako teško i novac vam ne može pomoći – kaže.

Tamaru raznježuje pogled na mlađu sestru Petru (23), sretno udanu za Jamesa Stunta. – Promatram ih i mislim kako je doista lijepo vjerovati u bajku “živjeli su sretno do kraja života”. Oni si savršeno pristaju, divan su par i izvlače jedno iz drugog najbolje. Sretna sam zbog njih. Petra je vrlo zrela osoba za svoje godine, a drago mi je i vidjeti da na svijetu postoji netko poput Jamesa.

Linker
02. svibanj 2024 06:38