SLOMLJENO SRCE

Tamara Ecclestone ostavila dečka zbog snimke seksa

Tamara Ecclestone (28) prekinula je s dečkom Omarom Khyamijem nakon što je u javnost procurio filmić seksa koji je snimljen u kući njegovog prijatelja.

Prije jučerašnje objave, Tamara nije znala za video i prekinula je s dečkom, s kojim je bila u vezi dvije godine, istog trenutka kada joj je on priznao da je na snimci. Ona je spakirala njegove stvari koje su se nalazile u zajedničkom domu u Londonu i poslala ih na adresu njegovih roditelja.

– Razgovarala sam s Omarom i on mi je priznao da je to istina. Mučno mi je od svega što se dogodilo, među nama je gotovo – u suzama je telefonski izjavila nasljednica magazinu Sun, a dodala je i kako je razgovarala s roditeljima koji su izrazito uzrujani zbog njezinog slomljenog srca.

Posljednji put je par viđen zajedno u srijedu navečer, a izvori kažu kako su izgledali veoma zaljubljeno. Tamara je već nekoliko puta izjavljivala kako bi se htjela udati za Omara, a prošli tjedan su zajedno ljetovali na našoj obali. Ona sada utjehu nalazi u ocu Bernieju Ecclestoneu, majci Slavici i sestri Petri s kojom je izrazito bliska i za koju se nagađa kako ju je ohrabrila da vezu odmah okonča.

Linker
02. svibanj 2024 11:21