MRAČNA PROŠLOST

Tamara Ecclestone i dalje voli svoju zatvorsku ptičicu

Dečko bogate nasljednice Tamare Ecclestone (27), kćeri Slavice Radić i većinskog vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, Omar Khyami (38) nije burzovni mešetar, već sitni kriminalac svojedobno osuđen na osamnaest mjeseci zatvora – odjeknulo je otočkim medijima prije nekoliko dana. U međuvremenu, prozvani je gospodin pokušao objasniti svoje kriminalno zaleđe, a oglasila se i njegova slavna djevojka.

Besplatni boravak u kaznionici Old Bailey Amre Al Khyami, kako se tada zvao, priskrbio si je 1994. godine preuzimanjem ukradenih Rolexovih i Cartierovih satova u vrijednosti od 100 000 funti. Oružanu pljačku trgovine u Kingstonu na Temzi poveo je tada stanoviti Paul Danquah. Ukradeni satovi, za koje je Paul dobio devet godina robije, potom su nekako završili kod Khyamija. Njega je policija zaustavila dok je upravljao majčinim Porscheom te ga upitala odakle mu 4 500 funti vrijedan Cartierov sat. Khyami im je odgovorio kako je sat poklon sultana od Bruneja te da je on sin sirijskog diplomata. Istraga je otkrila kako je u to vrijeme zarađivao svega 200 funti tjedno i to preprodajući ukradenu robu. Njegova verzija događaja i danas je drukčija.

– Zbilo se to prije osamnaest godina, kad sam još bio klinac. Školski prijatelji prepoznali su me na ulici i ponudili mi pet skupih Rolexovih satova u pola cijene jer su znali da sam dobrog financijskog stanja. Kako se to činilo dobrom pogodbom, kupio sam ih. Bilo je to glupo od mene, ali bio sam mlad – izjavio je Omar za Daily Mail.

Khyami je osuđivan i zbog nasilničkog ponašanja. Nakon napada na čovjeka za kojega je smatrao da mu je oštetio skupi automobil odrezan mu je ipak samo društveno korisni rad.

Tamara Ecclestone nije znala da je njen dragi zatvorska pričica, premda joj je govorio o pojedinostima iz prošlosti kojih se srami. Jednostavno ga o njima nije željela ispitivati.

– Ne odobravam njegov postupak, ali svi griješe kad su mladi – lakonski je zaključila Tamara.

Čini se dakle da ljubav slavnog para nije uzdrmana saznanjem o mračnoj Omarovoj prošlosti, pa golupčići sljedećeg tjedna putuju u Dubai na romantični odmor i prestižnu utrku konja. Ne samo da Tamara ne planira prekinuti s dečkom, već se za njega jedva čeka i udati, premda ju on još nije ni zaprosio.

– Razmišljamo o braku u sljedećih nekoliko godina. Ne želim veliko vjenčanje jer se ne želim pretvoriti u “Bridezillu”, no svadba ipak treba biti veća od rođendanske proslave, zar ne?” – retorički se upitala bogata nasljednica koja će povodom uplovljavanja u bračnu luku napraviti još jednu tetovažu, ispod vjenčanog prstena.

Za sada ih ima devet, a na onoj koju je dala napraviti na dan kada je upoznala Omara stoji natpis – “Najbolje tek dolazi”.

Linker
02. svibanj 2024 01:41