GLORIA PROMO

Smršavite do 6 kg u 4 tjedna!

Za razliku od raznih proizvoda koji puno obećavaju, Slimmies odmah daju vidljive rezultate.

Poznato je da ugradnja intragastičnog balona jedina daje rapidne rezultate, ali je to ozbiljan medicinski zahvat koji se vrši uz opću anesteziju, zahtijeva redovite kontrole I nakon 6 mjeseci se mora ukloniti.

Potpuno isti efekt omogućavaju Slimmies kockice koje nakon konzumacije u doticaju s vodom u želucu povećavaju svoj volumen, stvaraju kompresiju na želučanu stjenku i daju osjećaj sitosti.

Pritom su potpuno sigurne za zdravlje i može ih uzimati svatko tko želi drastično smanjiti težinu i obujam svoga tijela.

Usto, Slimmies sadrže aktivni sastojak koji klinički dokazano pomaže organizmu izlučiti višak masti unesen putem hrane na način da česticu masti veže na sebe i spontano izlučuje van kroz probavni trakt, tako čisti tijelo od neprobavljene hrane i triglicerida i dodatno pomaže u procesu mršavljenja.

Zbog svega toga Slimmies je proglašen najuspješnijim proizvodom za mršavljenje u Americi!

Slimmies kockice s okusom čokolade stvorit će vam osjećaj sitosti, jest ćete 30-50% manje hrane i nećete osjećati želju za hranom i prejedanjem.

Bez nervoze i izgladnjivanja u 6 mjeseci očekivani je rezultat smanjenje težine od devet do 35 kilograma!

Slimmies su slasne kockice s okusom čokolade i aktivnim sastojkom za kojega je klinički dokazano da pomaže u skidanju kilograma. Zaboravite na dijetu, tablete za mršavljenje, brojanje kalorija i izgladnjivanje. Možete nastaviti jesti sve što volite a ipak ćete gubiti kilograme – samo prije svakog obroka pojedite jednu Slimmies kockicu! Mršavljenje sa Slimmies je jednostavno i ukusno!

Aktivni sastojak u Slimmies je Konjac Glucomannan, sastojak za kojega je u brojnim kliničkim istraživanjima dokazano da pomaže u skidanju viška kilograma na način da kontrolira apetit i da istovremeno sprječava razgradnju masnoća iz namirnica koje konzumirate. Znanosti možete vjerovati! Pročitajte ostatak teksta o kliničkom istraživanju ovdje.

Efikasnost Slimmies u skidanju viška kilograma temelji se na dva vrlo jednostavna načela. Prvo je da ćete zahvaljujući aktivnom sastojku u Slimmies brže osjetiti sitost. Drugo se temelji na svojstvu ovog aktivnog sastojka da sprječava pretvaranje masnoća iz namirnica u ugljikohidrate, tako da ih vaš organizam neće niti apsorbirati. Ovakvim smanjivanjem unosa kalorija izgubit ćete kilograme lako i brzo.

Slimmies su kockice za mršavljenje s aktivnim sastojkom Konjac Glucomannanom koji klinički dokazano pomaže u skidanju viška kilograma.

Znanstvena načela na kojima se temelji djelovanje Slimmies vrlo su jednostavna. Prvo se temelji na osjećaju sitosti koji se javlja nakon što se dobro najedemo. Kad se želudac napuni, njegove se stijenke rastežu i živci koji se u njima nalaze šalju mozgu informaciju da smo siti. Slimmies postižu taj učinak zahvaljujući dijetnim vlaknima koje su njihov važan sastojak i čijim se „napuhivanjem“ u želucu brzo postiže osjećaj sitosti, tako da ćete se nakon što pojedete jednu kockicu Slimmies prije najesti i stoga konzumirati manje kalorija.

Drugo se načelo temelji na sprječavanju razgradnje masnoća. Povećanje tjelesne težine se najčešće povezuje s povećanim unosom masnoća u organizam, a smanivanjem unosa masnoća lakše ćete smršaviti. Nakon što popijete vodu, aktivni sastojci iz Slimmies će oko masnoće iz namirnica stvoriti viskozni omotač koji će spriječiti želučane enzime da razgrade masnoću i ugljikohidrate iz namirnica na probavljive sastojke, čime se jednostavno sprječava njihova apsorpcija.

I to je to – jednostavnije ne može biti! Aktivni sastojak sadržan u Slimmies pomaže Vam da se osjećate sitima pa ćete jesti manje. A i kad jedete, taj će isti sastojak spriječiti razgradnju i apsorpciju masnoća i ugljikohidrata iz hrane, tako da ćete nesmetano moći jesti koliko god želite i unatoč tomu ćete gubiti kilograme! Samo prije svakog obroka pojedite jednu kockicu Slimmies!

I najbolje od svega – Slimmies nisu ni tablete, ni lijek. Slimmies su posve prirodne i apsolutno bezopasne, slasne kockice s okusom čokolade. Osim što se lako konzumiraju, one su i ukusne! Od sada umjesto u svojoj omiljenoj čokoladici možete uživati u Slimmies i istovremeno gubiti kilograme zahvaljujući ovom klinički dokazanom dodatku prehrani za mršavljenje.

• Sadrži potpuno prirodan aktivni sastojak

• Nije u tabletama

• Ne sadrži stimulanse

• Ne sadrži lijekove

• Omogućava uživanje u hrani

• Ne morate držati dijetu

• Ne morate brojati kalorije

• Ne morate se izgladnjivati

• Ne morate si pripremati posebnu hranu

Ako ste ikada u životu jeli čokoladu, onda znate kako se Slimmies upotrebljavaju. Jednostavno pojedite jednu kockicu pola sata prije svakog obroka i nakon toga OBAVEZNO popijte čašu (2 dl) vode! Uz Slimmies nikad više nećete morati držati dijetu, brojati kalorije, ili gutati tablete za mršavljenje. Zahvaljujući Slimmies moći ćete slobodno uživati u svom omiljenom jelu. Samo pojedite jednu kockicu Slimmies pola sata prije obroka i nakon toga obavezno popijte čašu (2 dl) vode! Dobar tek!

Linker
03. svibanj 2024 12:20