GLORIA PROMO

Za blagdane i školske praznike u Terme Čatež

Ajmo negdje, van iz grada, na mjesto, koje obožavaju obitelji…

TERME ČATEŽ – zabava je već počela!

Voda – u svim oblicima!

Zimska TERMALNA RIVIERA bogata sa adrenalinskim sadržajima – toboganima, bazenom sa valovima, stazom za surfanje, divljom rijekom, pravim gusarskim brodom. Ooogromna, ispod tri kupole, ugođaj zdrave i tople termalne vode (obavezno zaplivajte i van ispod zvijezdnatog neba), opuštanje na whirlpoolima i jacuzzijima – savršenstvo za tijelo!

A ispred Termalne riviere – 600 m2 leda – naučite klizati , isprobajte vještine sa patuljkom Čatežom, Djedom Božičnjakom i Djedom Mrazom.

A onda – topla šalica čaja i predobri čateški kolači u obližnjoj slastičarnici .

Za najdužu noć odabarite jedan od brojnih restorana hotela u Čatežu, srednjevjekovnog dvorca Mokrice ili komforni ugođaj ‘apartmanskog’ restorana Grill.

Muzike će biti posvuda oko vas – klavir i različite grupe, cocktaili u Pub Cabana Caffe-u, a sreća neka vas prati u Salonu za igranje Casino Lido! Animacija ove je godine bogatija nego ikad!

A već u prvim danima 2013. – SRETNA NOVA i čateška zabava idu dalje! Jeste li vidjeli Indijance, kako se kupaju ? Igrajte se sa njima, možda baš Vi pronađete skriveno blago, takmičite se u surfanju, a osim Indijanaca možda sretnete i nekog drugog junaka Vaših mališana.

Jeste spremni? Dijeli Vas samo KLIK do naših vrućih zimskih ponuda!

Iskoristite nevjerojatne popuste za djecu i zadivite svoje najbliže unikatnom, čateškom blagdanskom pričom!

Dobrodošli u TERME ČATEŽ!

Više na www.terme-catez.si/hr

Linker
18. lipanj 2024 20:28