STRAST NA KOTAČIMA

Sienna Miller je novo lice kampanje kultnog automobila

Britanska glumica i manekenka zaštitno je lice kampanje za novog Forda Mustanga – superautomobila s 50- godišnjom tradicijom koji će od 2015. godine biti moguće kupiti i u Europi.

Kampanju je snimio jedan od najpoznatijih i najkreativnijih Britanskih fotografa današnjice – Rankin, punim imenom John Rankin Waddell, kojem ovo nije bila prva suradnja sa Siennom Miller, a dosad je radio s Kylie Minoque, Kate Moss, Madonnom, Davidom Bowiem Rolling Stonesima i brojnim drugima.

– Ford Mustang potiče strast kao nijedan drugi automobil – , rekao je Raj Nair , potpredsjednik Fordove skupine globalnog razvoja proizvoda na predstavljanju u Barceloni – Iskonskim izgledom, zvukom i performansama Mustang komunicira s ljudima , čak i ako ga nikada nisu vozili. Mustang je definitivno više od običnog automobila – on je srce i duša Forda.

Više od 9 milijuna Mustanga je prodano od prvog predstavljanja 1964. U svijetu najviše ‘lajkano’ vozilo na Facebooku, Mustang je imao tisuće nastupa na filmu, televiziji, glazbi i video igrama te je jedno od 25 novih vozila koja će Ford lansirati u Europi u idućih pet godina .

Linker
27. travanj 2024 04:15