KAO MAMA

Severina ispunila dječji san konobareći u zaručnikovom restoranu

Niti pet mjeseci nakon rođenja sina Aleksandra, splitska pjevačica Severina Vučković vratila se na posao. No pored vlastite karijere, odlučila se oprobati i u drugoj – konobarskoj. Posao je dobila preko veze, u beogradskom restoranu “Moda” čiji vlasnik je njen zaručnik, poduzetnik Milan Popović .

– Pristala sam na nepovoljne uvjete jer mi se sviđa gazda – izjavila je Severina za kamere RTL Exkluziva koje su snimile kako Severina balansira između konobarice i domaćice među većim društvom Splićana i Dalmatinaca koje se okupilo na druženju.

Kako je njena majka bila konobarica, Severinin dječji san bio je raditi isti posao, pa je ovo bila prilika da se prisjeti djetinjstva. U uskoj crvenoj haljini istaknula je dobru formu nedugo nakon porođaja, a vesela prilika omogućila je da Milan i Seve pokažu više međusobne nježnosti nego što je inače slučaj.

Društvo na otvorenju fotografirala je hrvatska fotografkinja Mare Milin, a viđena je i Severinina sestra Marijana koja već duže vrijeme živi u Beogradu. Pogledajte kako se pjevačica snašla u ulozi iz djetinjstva:

Linker
27. travanj 2024 05:18