3000 EURA ODŠTETE

Severina opet mora na sud: Jutarnji doznaje zašto je ročište u međuvremenu otkazano

Za danas je zakazano četvrto ročište za Severinu jer ju sutkinja Lucija Lasić tuži zbog povrede prava osobnosti

Severina Vučković

 Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia/

U ponedjeljak zakazano je četvrto ročište na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu za Severinu Vučković zbog toga što ju je tužila sutkinja Lucija Lasić. Naime, tužila je Severinu u veljači 2020. zbog povrede prava osobnosti, a od pjevačice traži oko 3000 eura odštete. Severinu u ovom slučaju zastupa odvjetnica Jasminka Biloš koja nam je otkrila kako je ročište odgođeno jer je Severina bolesna.

Zašto sutkinja tuži Severinu?

"Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić", izjavila je Severina u listopadu 2019. godine na konferenciji za medije povodom svoje regionalne turneje Magic Tour.

Sutkinja Lasić bila je dio sudskog vijeća na Županijskom sudu u Splitu koje je tada odlučivalo o Severininoj žalbi na odluku suda po kojoj malodobni sin Aleksandar živi s ocem Milanom Popovićem dok je majci dozvoljeno da viđa sina. Severini je tada oduzeto i pravo pitanja zdravstvene skrbi i obrazovanja sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 13:53