Splash
OSJEĆA SE LOŠE

Rita Ora jako razočarana nakon prekida s Calvinom Harrisom

Mlada britanska pjevačica i glumica unatoč tome što joj karijera ide uzlaznom putanjom u zadnje vrijeme ne osjeća se baš najbolje.

To može zahvaliti nedavnom prekidu s Calvinom Harrisom, s kojim se razišla nakon godinu dana veze.

– Moram biti iskrena i reći da se ne osjećam nimalo dobro – izjavila je pjevačica za magazin Glamour no dodala je i kako se ipak drži bolje no što je mislila da bude.

Za svog bivšeg dečka, škotskog DJ-a, rekla je kako je on divno ljudsko biće i da ga i dalje obožava. Rita smatra kako do njihova prekida nije došlo samo zbog njih samih već i zbog svijeta u kojem žive, misleći pritom na njihovu veliku zaposlenost i stil života zbog kojeg su stalno bili razdvojeni.

Rita je otvoreno izrazila i svoje razočaranje što njihova veza nije uspjela:

– Uvijek sam mislila da ako nešto stvarno jako želiš, to ćeš i ostvariti tako da mi je naš prekid došao kao hladan tuš – rekla je pjevačica koja je dobila priliku pokazati se i kao glumica u filmu Pedeset nijansi sive koji izlazi sljedeće godine.

Rita je u filmu odigrala sestru glavnog junaka, a da je ponosna na svoje sudjelovanje u jednom od najiščekivanijih filmova zadnjih godina pokazala je i fotografijom sa snimanja koju je objavila na Instagramu.

Linker
27. travanj 2024 03:20