LEWIS HAMILTON

Pripreme za vjenčanje

Najpoznatiji tamnoputi vozač Formule 1, Britanac Lewis Hamilton (23), poveo je na romantično putovanje u Pariz svoju djevojku, sedam godina stariju Amerikanku Nicole Scherzinger, pjevačicu grupe Pussycat Dolls. Zbog prirode njegova posla, par nije mogao na romantični vikend, već su odabrali dane usred radnog tjedna.

Zato su bili uočljivi kad su prošetali Eiffelovim toranjem, “opustošili” dućane s najfinijim ženskim donjim rubljem, a zatim otišli na večeru u restoran “De Vino”, gdje je Hamilton, po riječima očevidaca, dugo ljubio njezinu ruku. Scherzingerova je, navodno, cvala od sreće jer odmah nakon njihova upoznavanja na dodjeli nagrada MTV Europe lani u studenom, dala mu je do znanja da od njega želi ni više ni manje nego – prsten.

Izgleda da je vrckavi Hamilton, koji je u međuvremenu mijenjao djevojke kao čarape, na kraju ipak podlegao njenim čarima. Naime, iako paparazzi nisu uspjeli uhvatiti ništa novo na prstima pjevačice, iz kruga njezinih bliskih prijatelja procurilo je da će “veliki dan” biti uoči samog Božića.

– Oboje su obiteljima najavili da ubrzaju pripreme za njihov najveći dan – pohvalio se jedan od njezinih bliskih prijatelja. Iako je to trebala ostati tajna, događanje je preveliko da bi se moglo sakriti. Hamiltonova obitelj i prijatelji već su rezervirali karte za let “preko bare” jer budući mladenci već su odlučili da će se ceremonija održati u Las Vegasu.

Linker
29. travanj 2024 07:50