STELLA MCCARTNEY

Politički korektne čizme

Britanska dizajnerica Stella McCartney (37) primila je nagradu organizacije NRDC (The Natural Resources Defense Council) za svoj rad u dizajniranju i promicanju odjeće od materijala organskog porijekla te time politički korektne odjeće. Neprofitabilna aktivistička organizacija, kojoj je središte u New Yorku, nagradila je kćer Paula McCartneya za dugogodišnji rad u borbi za prava životinja i osvješćivanje javnosti o zlostavljanju životinja zbog njihova krzna i kože.

Prošli mjesec, tijekom održavanja Tjedna mode u Parizu, dizajnerica je, zajedno s američkom pjevačicom Pink i britanskim komičarem Rickyjem Gervaisom, sudjelovala u novoj PETA-inoj kampanji.

Na dodjeli nagrade pratili su je otac i suprug, izdavač Alasdhair Willis, s kojim je u braku pet godina i imaju troje djece, sina Millera Alasdhaira Jamesa (4), kćer Bailey Lindu Olwyn (3) i najmlađeg sina Becketta Roberta Leeja (1). Dizajnerica je na dodjeli zahvalila na nagradi te se zadovoljno osmjehivala pozirajući u svojim visokim crnim i – politički korektnim čizmama.

Linker
27. travanj 2024 03:02