INTERVJU

Oliver Frljić i Daniela Trbović: Našoj ljubavi nije potreban brak

Jedan od najkontroverznijih suvremenih hrvatskih redatelja Oliver Frljić (36) u novom broju Glorije progovorio je o mirnijem dijelu svojega života – ljubavi s TV voditeljicom Danielom Trbović (49). Zaljubljeni par uskoro će proslaviti tri godine sretne veze, ali 36-godišnji redatelj priznao je da se ne vidi u braku.

– Ne razmišljam o vjenčanju. Ne treba nam nikakva formalna potvrda naše ljubavi. Naš odnos savršeno funkcionira i bez toga, oko čega se oboje slažemo – kazao je za Gloriju Oliver Frljić, čija je predstava “Dantonova smrt”, premijerno izvedena na Dubrovačkim ljetnim igrama, ponovno uzburkala duhove. Predstava je zabranjena za mlađe od 16 godina i za one koji pate od klaustrofobije, a publika ju je gledala sjedeći ispod pozornice iz koje su joj virile samo glave. Dan nakon premijere dnevne novine raspisale su se o novom skandalu: udruge za zaštitu prava životinja pobunile su se zbog planiranog klanja kokoši na pozornici, pa je kokoš “na giljotinu” na pozornici donesena već zaklana.

Unatoč brojnim poslovnim obvezama, Oliver Frljić i Daniela Trbović uspijevaju uvijek odvojiti dovoljno vremena za svoju ljubav. Oboje iza sebe već imaju jedan propali brak, ali i jedno dijete – Daniela sina Lovru, a Oliver kćer Sašu.

– Ovisi o poslu, ali kad smo zajedno, trudimo se vrijeme provesti kvalitetno. Često se družimo s prijateljima i idemo na izlete. Gotovo svaki zajednički vikend Lovro, Saša, Daniela i ja penjemo se na Sljeme. Ondje ručamo i uživamo u prirodi. Ovog ljeta najprije smo nekoliko dana bili kod Danielinih u Karlovcu, a potom tjedan dana na Brijunima. Nakon toga Daniela se vratila u Zagreb, a ja sam potkraj srpnja došao u Dubrovnik raditi predstavu. Ona nije išla sa mnom jer imam previše obveza i ne bih joj se mogao kvalitetno posvetiti pa nema smisla. Naravno, došla je na premijeru u Dubrovniku – otkrio je Oliver Frljić.

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli intervju s Oliverom Frljićem pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 920) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
28. travanj 2024 22:38