TROBOJ

Nikša Kušelj, Amar Bukvić i Hrvoje Klobučar bore se za titulu viteza

Poznati hrvatski glumci koje krase viteške osobine poput kavalirstva, poštenja, odanosti i časti – Nikša Kušelj, Amar Bukvić i Hrvoje Klobučar kandidati su za izbor Viteza 2011. Chivas Regala. Odabrani će preuzeti laskavu titulu od prošlogodišnjeg Chivasovog viteza, glumca i pjevača Frane Lasića, i pridružiti se slavnim glumcima i redateljima na jednom od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu, zablistati na crvenom tepihu i postati dio najglamuroznijih Chivasovih zabava.

– Prva asocijacija na viteštvo su vitezovi okruglog stola – kaže glumac Nikša Kušelj dok je njegovom kolegi Amaru Bukviću, koji smatra kako danas nije lako biti vitez jer žene više ne cijene kvalire, prva asocijacija na viteza onaj suvremeni – James Bond.

Hrvoje Klobučar dodaje: – Prva asocijacija na vitezove? Mogao bi biti Don Quijote, ne zato što je to odličan roman nego zato što mi je zanimljivo da postoji takav idealizam, neka vrsta mašte koja može na javi sanjati nemoguć san. Danas, u našem vremenu možda se izgubila ta vrsta idealizma, zanesenosti, mašte. To je donekle i razlog zašto sam glumac. A u ovom viteškom troboju neka pobijedi najbolji.

Treću godinu zaredom Chivas će biti službeni partner festivala u Cannesu, koji će se održati od 11. – 22. svibnja 2011. godine. me Chivasovog viteza koji će osjetiti glamur filmskog spektakla u Cannesu znat će se 12. svibnja, a glasati se može na Chivasovoj Facebook stranici.

Linker
27. travanj 2024 10:29