SLATKA IMITATORICA

Nećakinja Britney Spears odjenula se poput tete

Maddie Spears (4), nećakinja posrnule pop pjevačice Britney Spears , za školske se maškare ovoga utorka nadahnula svojom slavnom tetom s početka karijere. Kći Britneyjine sestre Jamie Lynn, manje poznate pjevačice i glumice, odjenula je kariranu suknjicu, bijelu majicu, kardigan vezan iznad struka i dokoljenke, dok je kosu oblikovala u kečke te u njih uplela mašne.

Iako se boje ne slažu u potpunosti, izdanje male Maddie podsjetilo je na prvi spot Britney Spears za pjesmu “…Baby One More Time” iz 1998. koji je njena teta snimila sa samo šesnaest godina. Spot je izazvao kontroverze zbog Britneyjina provokativna plesa u tradicionalnoj školskoj uniformi, no ujedno je i ustoličio novu tinejdžersku zvijezdu.

Maddiena majka Jamie Lynn, u SAD-u poznata po seriji “Zoey 101”, privremeno je zamrznula karijeru kako bi se posvetila kćeri s kojom je zatrudnjela kada joj je bilo šesnaest godina. S Maddienim ocem Caseyjem Aldridgem prekinula je 2009. godine, devet mjeseci nakon rođenja kćeri. U međuvremenu se prebacila na country glazbu i priprema svoj prvi album.

Linker
20. travanj 2024 17:58