Iznenadila sve

Zakopale sjekiru? Britney Spears svoj rođendan posvetila mlađoj sestri

Pop pjevačica protekli period vodila je javnu svađu s mlađom sestrom, no sada joj je na svoj rođendan očito oprostila sve.

Čini se da se Britney Spears pomirila sa svojom 10 godina mlađom sestrom Jamie Lynn Spears. Na svoj 41. rođendan nekadašnja pop princeza objavila je posebnu posvetu svojoj sestri. Ovaj obrat došao je nakon žestokih javnih svađi i prepucavanja u kojima Britney nije birala riječi pošto je konačno smjela javno nakon što je 13-godišnje skrbništvo nad njom ukinuto.

"Baby one more time", napisala je Brit referirajući se na svoj veliki hit uz dvije fotografije Jamie Lynn. "Moj je rođendan, ali ti si mi u srcu i zato razmišljam o tebi. Čestitke na tome što si tako hrabra, inspirativna i pokazuješ mu*a i slavu u svom showu!!! Nisi sama... ako netko zna kakav je to osjećaj... ja shvaćam. Moja mala sestra! Volim te", napisala je uzbuđena Britney.

Ova posveta mlađoj sestri zatekla je njene obožavatelje. Naime, ranije ove godine Britneyen odvjetnik Mathew Rosengart poslao je pismo namjere Jamie Lynn u kojem se tražilo da prestane objavljivati storije o životu njene klijentice kao dio promocije njenih memoara "Things I Should Have Said".

Britney je uz još nekoliko kriptičnih objava, za koje vjerojatno samo ona zna što znače, obilježila rođendan. Tako je pokazala svoje božićno drvce, za koje kaže da je mnogo bolje nego prošlogodišnje, a otkrila je i romantično iznenađenje svog supruga za rođendan. Naravn, spomenula je i sinove.

"Za oba moja dečka... volim vas... umrla bih za vas! Neka vas bog čuva! Dala bih sve samo da vam mogu dotaknuti lice", napisala je pjevačica i potpisala se kao Mamasita.

Linker
19. travanj 2024 02:35