Arhiva
KRAJ KARIJERE

Ne želim se natjecati sa svojom 14-godišnjom kćeri

Jedna od najpoznatijih (i najdugovječnijih) svjetskih manekenki najavila je kako će si za svoj 50.rođendan pokloniti – odlazak u mirovinu.

Cindy Crawford 20. veljače proslavit će okrugli rođendan i to će biti kraj njene profesionalne karijere, otkrila je u intervju za United Airlines’ Rhapsody magazin.

Iako se još 2000. povukla s modnih pista, nastavila je snimati reklame i editorijale, a zadnju kampanju odradila je u društvu svojih dugogodišnjih kolegica Naomi Campbell i Claudije Schiffer – kada su pristale na suradnju s mladim kreativnim direktorom Balmaina Olivierom Rousteingom.

Instagram/Olivier Rousteing

Foto: Instagram/Olivier Rousteing

Cindy, koja je veliku slavu doživjela 90-ih godina prošlog stoljeća i često je proglašavana najljepšom ženom na svijetu, u intervjuu je rekla kako je u svojoj dugogodišnjoj karijeri puno toga ostvarila i kako se više nema potrebe dokazivati:

– Ne želim se natjecati sa svojom 14-godišnjom kćeri jer ću u toj bitci sigurno izgubiti. Ali za time i nema potrebe. Ja sam svoju karijeru odradila – rekla je Cindy koja je prošle godine objavila i knjigu Becoming u kojoj je priznala kako joj je teško bilo prihvatiti starenje.

ISTANBUL: CINDY CRAWFORD
/ H.H.A./SIPA

Foto: Arhiva

No rekla je kako je sada u miru sa sobom i raduje se godinama koje su pred njom.

– Divim se ženama poput Helen Mirren i Jane Fonde koje za svoje godine izgledaju odlično – ali i primjereno. Ne trude se izgledati kao da imaju 30 godina – rekla je Cindy i zaključila kako želi ostarjeti dostojanstveno poput njih.

Ikona modnog svijeta, kako ju također često znaju nazivati, majka je četrnaestogodišnje Kaie i šesnaestogodišnjeg Presleyja koje ima sa suprugom Random Gerberom, a kći je već krenula njenim stopama.

U fotogaleriji možete pogledati neke stare, ali i aktualne fotografije jedne i jedine Cindy Crawford.

Related content

Foto: Instagram

Linker
26. travanj 2024 15:21