MICHAEL JACKSON

Nastavak problema

Pop zvijezdu Michaela Jacksona u zadnje vrijeme zaista ne prati sreća. Nakon glasina o tome kako boluje od raka kože optužen je za prekršaj ugovora koji je njegov menadžer potpisao prošlog rujna s tvrtkom AllGood Entertainment, u kojem je obećao da će participirati u koncertu grupe Jackson 5 prije održavanja solo turneje. Sad ga spomenuta tvrtka tuži za 20 milijuna dolara pošto se pjevač priprema za niz koncerata, samostalne nastupe koji bi se trebali održati u londonskoj 02 dvorani.

-Ovo je klasičan slučaj u kojem je manja tvrtka gurnuta sa strane od velikog produkcijskog mehanizma uz obećanje većih iznosa i snimanja filma o turneji – stoji u izjavi tvtke, gdje nadalje tvrde da se pjevačev menadžer Frank Dileo tajno udružio sa AEG-em, kućom zaduženom za njegove londonske nastupe, iako je bio svjestan da time krši prethodni ugovor.

-Dileo i njegov klijent Jackson moraju odgovarati za kršenje ugovornih prava, potpisanih puna dva mjeseca prije dogovora o koncertima u Londonu – naveli su oštećeni zaposlenici koji namjeravaju do daljnjeg pop zvijezdu spriječiti da „nastupa i promovira“ koncertni show nazvan „This Is It“. Reunion koncert grupe Jackson 5 zakazan je za srpanj 2010. godine.

Gordana Kolanović

Linker
26. travanj 2024 09:41