OBITELJSKI RITUALI

Michelle Obama: Barack me svaku večer ušuška u krevet

Prva dama Amerike Michelle Obama (48) u intimnom je intervjuu opisala kako je najmoćniji čovjek svijeta, predsjednik SAD-a i njen suprug Barack Obama (50) svake večeri “sprema” na spavanje.

– Ušuška me i poljubi jer sam u krevetu obično prije njega. Onda ugasi svjetlo, pa obično još malo pričamo. To je naš ritual. Često mi kaže “Jesi li spremna da te ušuškam”, a ja kažem “O da, jesam” – opisuje prva dama svoju intimu.

Michelle i Barack ne određuju posebno vrijeme u danu za sebe, ali zato drže do malih rituala poput ovog večernjeg. Izvođenje psa u šetnju također je prilika za intimu.

– U 18:30 je večera. Prvih pola sata razgovaramo s curama, a onda ih potjeramo da prošetaju Bo-a pa imamo vremena za razgovor – otkriva supruga 44. predsjednika SAD-a.

Michelle je otkrila i svoju veliku strepnju – da bi je netko mogao uslikati u kupaćem kostimu. Plivanje joj, naime, nije najjača strana.

– U vodi se neću utopiti, ali nećete me vidjeti ni kako nabijam krugove po bazenu – priznala je Michelle istinu o svojim plivačkim sposobnostima.

No kada je riječ o teretani, tu gospođa Obama nadmašuje i svoga supruga.

– Više se ni ne natječemo jer sam u toliko boljoj formi od njega – priznaje Michelle te dodaje da svog dragog rado podbada zbog broja trbušnjaka koji može napraviti.

Zanimljivo je i da tako sretna žena kao što je prva dama Amerike ponekad razmišlja kako bi bilo biti netko drugi.

– Voljela bih biti Beyonce. Izgleda da se glazbenici ipak najbolje zabavljaju – rekla je Michelle Obama.

Linker
27. travanj 2024 01:13